Inace nije kao da smo imali previse izbora, ili nepojavljivanje na forumu ili disertacija. I tako svake nedelje u proseku 2 puta.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Lord Aleksa View Posthttp://www.sportklub.info/forum/show...=1#post1564380
A sve je počelo od kviza Potera, ko je očekivao šta smo se sve načitali u ovih 792 strana
Hvala Olja za ovu temu
Sada je u toku tranzicija iz mracnog post-kapitalistickog doba u romantizam.
Sto nas dovodi do tog zakljucka da je imperator Aki relevantan kao Boris Tadic
Princaru za vladaraThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Bit ce disertacija jos, nista se ne brini. Napravit ce Aki prvi prave kapitaliste na balkanu, jer ih trenutno nema
Prejebeno mi je zanimljivo da nema niti jedna klasicno liberalna politicka partija na Balkanu, da se zalazu za free market economics.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostDavno to bese, tad smo jos bili u kominizmu.
Sada je u toku tranzicija iz mracnog post-kapitalistickog doba u romantizam.
Sto nas dovodi do tog zakljucka da je imperator Aki relevantan kao Boris Tadic
Princaru za vladaraDALE 1992-2020NIKAD ZABORAVLJEN
Comment
-
Kod nas je to sa strankama sve potpuno izvrnuto, ta imena, ideologije i sve ostalo, evo glavni primer SNS hahaha, pa sta su oni napredni iliti progresivni. U svakoj drugoj zemlji koja nije na Balkanu, taj profil glasaca glasa za potpuno kontra opciju od progresivne. Njihova baza su penzioneri i neobrazovani sto je potpuni paradoks kada bi uporedili sa bilo kojom drzavom na zapadu.
Comment
-
Dajte potapsite ga po ramenima, vidite da sam sebe citira i hvalise se...ubicete taj ego Aki jednog dana... ili zena neka
Hocu reci...doci ce ti glave...
tt sa A5 u inat Mi6Last edited by miloolja; 17-06-17, 01:08.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Sorry...mozda neki drugi put, trenutno imam mnogo zanimljivija posla...
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostJedno pitanje da li se u ovom slucaju kaze Mnogo ljudi ili mnoge ljude ili mogu obe stvari? Nije da zelim da se pravi pametan nego mi zapalo za oko pa me interesuje.
Inače sam primetio u zadnjih 15,20 dana da su neki članovi, među njima i Aki, napisali "izvinuo" umesto "izvinio".Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Ma ne bre, ovo je samo jedan jako prijateljski savet u slučaju da naiđu na devojku sličnih kriterijuma kao Olja. Pa da ne propuste šansuТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
Comment