Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
-
Originally posted by maliajnstajn View PostNapisao sam novi clanak, onako malo mrzovoljno. Objasnjavam neke trendove koje sam pratio, ali pratio sam ih jos dosta, a bilo mi je mrsko da ih pisem
http://seadfoco.com/2016/11/09/donald-trump-carobnjak/
EnjoyThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by bice View PostAjde dodji da mi predajes Marketing na faxu posto sam taj smer na ekonomiji, sve lepo razumljivo objasnjeno, a ne kao ovi profesori drze se nekih bezveznih knjiga i pricaju neke nebuloze koje ni ti sto su pisali knjigu ne mogu da protumace
Knjige marketinga su pisane uglavnom davno, ne prate sta se desava, a marketing se mjenja svaki dan.
Trump je drugacije vodio svoju kampanju u januaru i augustu. Totalno drugacije. Sve zavisi od toga gdje ide paznja i kako poslati poruku pravilno i da rezonujesigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Pobeda.. View PostNema definitivno iritantnijih ljudi od liberala u Americi.
Zvanicno su za slobodu govora, da su svi ljudi jednaki i imaju ista prava itd.
Sustinski su govna koja misle da je njihovo misljenje najbolje, da su uvek u pravu, da svako ko misli drugacije je zatucan i zivi u srednjem veku. Seru kako treba biti otvoren, primati sve ljude u zemlju, podrzati multikulturalizam i postovati tudje religije, ali kada je neko hriscanin i konzervativac, onda je zatucan jer veruje u Boga, a ne u nauku. Najvise pricaju o demokratiji, a sada protestuju i bune se jer nije pobedio kandidat koga su oni podrzavali..
Comment
-
Nadam se da su poneli toplu ćebad i dugačke gaće.Last edited by Crni Đorđe; 10-11-16, 03:48.sigpic
Comment
-
Ma jebena Kalifornija.
Ali to je pokazatelj koliko je Trampova kampanja prekucala igricu - uspeo je sa manjim brojem glasova i bez najveće države uzeti mesto.Last edited by Crni Đorđe; 10-11-16, 04:30.sigpic
Comment
-
Кали - светски ИТ центар
Кали - светски шоу-биз центар
Кали - светски центар гамадије
Ево и нека пуцњава у Сијетлу, петоро повређено. Али изгледа да нема везе са овим протестом, барем тако мурија каже.Last edited by Урош94; 10-11-16, 05:12.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
Comment