Zlatno doba televizije!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Reise View PostMogu zamisliti Miletića kako lomi vrata od teretane u 3 sata ujutru i uzima da radi s tegovima, jer ne može da spava od steroida normalno.VALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Naš Marić...vidiš da ga nema...Ovde kako ko dobije funkciju zapaliŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostZene imaju dualnu seksualnu strategiju.
'Druzio' se ja tako sa jednom djevojkom od 27 godina i ona je imala nakog sluntu sa strane sa kojim nije bilo odnosa, vec ga je cuvala da se uda, za njega je bila casna i mirna bla bla bla. Sa mnom, jebes Amy Winehouse sta je radila.
A onda vamo sam imao par 'prijateljica' koje su sa 20 imale cetvoricu u opticaju, smarali je povazdan, kupovali joj gluposti, vodili je svugdje, meni bude dosadno i uzmem dopisujem se sa sluntama preko njenog telefona. Na kraju ta 4 jadnika, su elegantno bila odjebana.
Ona koja je starija, je razmisljala o buducnosti i njenoj dugorocnoj sekusalnoj strategiji. Ove sto su mladje od 20 godina, su razmisljale o kratkorocnoj sekusalnoj strategiji, sta me briga za buducnost, daj da se ja zabavim.
Comment
-
Originally posted by Samuraj View PostMeni sve glume da su fine i mirne. Da li to znaci da sam je beta, a ti alpha muskarac?
Ti i Aki ste stameni muškarci i vama devojke padaju pod nogesigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Sad sam pogledao ko je sve ušao u ovaj šou, i definitivno je moj favorit mama Branka Blek Rouz. Marića ne videhТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
HOROR NA DEDINJU Plastični hirurg pucao na svoju devojku GLUMICU Ivanu Panzalović, pa izvršio samoubistvo
U pucnjavi koja se dogodila rano jutros u Ulici Koste Racina na Dedinju povređena je mlada glumica Ivana Panzalović (30), poznata po ulozi u seriji "Kursadžije", a na nju je pucao Srđan Cvetanović (59), inače doktor zaposlen u Vojno-medicinskoj akademiji, ekskluzivno saznaje "Blic". Cvetanović je pucao na svoju devojku, a potom izvršio samoubistvo!
On 59, ona 30!
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Svašta..prozreo joj seksualnu taktikuТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Comment