E to mi je kad vas ne čitam i ne znam o čemu se radi. Zaista nemam kad, dešavanja na društveno kulturnoj manifestaciji dostižu vrhunac. Trebam vidjeti s Marićem i Vulfom hoćemo li otvarati posebnu temu za Zadrugu, vjerujem da većina vas gleda i da će gledati i šteta je ne komentarisati, mnogo je dinamično. Od Akija svakodnevna analiza ženskog ponašanja, neka preskoči ovu sezonu Arsenala, svakako je već izgubljena kao i Wenger.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by notorious View PostE to mi je kad vas ne čitam i ne znam o čemu se radi. Zaista nemam kad, dešavanja na društveno kulturnoj manifestaciji dostižu vrhunac. Trebam vidjeti s Marićem i Vulfom hoćemo li otvarati posebnu temu za Zadrugu, vjerujem da većina vas gleda i da će gledati i šteta je ne komentarisati, mnogo je dinamično. Od Akija svakodnevna analiza ženskog ponašanja, neka preskoči ovu sezonu Arsenala, svakako je već izgubljena kao i Wenger.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Stavice se na glasanje ovo oko posebne teme za Zadrugu. Naravno, Notin glas ima jacinu 50 glasova, posto je predlagac.
Sto, Maro, ti ne gledas? Ne znas sta propustas, evo vec su poceli da se svadjaju hahahahahah kakve budale, taman da ubijem vreme do Delpo - Rodzer.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Miletić View PostPoceo sam sa tim i dostigao maksimum a nisam jos bio zadovoljan pa je bockanje bilo logican korak napred... Kao sto rekoh mladost ludost.
A i ti oralni steroidi ne daju ni 30% snage koju daje recimo Galenikin testosteron depo
Послато са LG-D838 уз помоћ ТапатокаLast edited by Reise; 07-09-17, 01:37.sigpic
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostMaro, hoces link za live stream? Mozes da menjas i kamere, da gledas sta te zanima.
O rijalitijima znam samo ono na šta naletim u medijima...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Сада озбиљно, када смо већ код Задруге, чим чујем да неко спомиње ријалити програме, увек ми падне на памет ова докторска дисертација
Садржајно, кратко и јасно.
Originally posted by Marija81 View PostNi luda...Kod mene ukući su pink i hepi blokitani roditeljskom zaštitom...
O rijalitijima znam samo ono na šta naletim u medijima...
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostCekaj, ti ne gledas ni Marica Auuu, to ti je veliki propust
Gde da nađem našeg Marića? Ima emisiju?
Jbt...al' sam ja neupućenaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
U karantinu je, sutra ulazi u Zadrugu, mozes da ga gledas na ovim live streamovima ako hoces ipak link.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostU karantinu je, sutra ulazi u Zadrugu, mozes da ga gledas na ovim live streamovima ako hoces ipak link.
A imam i EON...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment