Ili jednostavno bez posla, poznavajući gdje živi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ivan_pg View PostVise ga vidim u ulozi nekog savjetnika,ili covjeka iz sijenke.
@Tarantula u slucaju da ne prepoznaju njegov talenat,ne verujem da bi se dugo zadrzao na ovim prostorimaLast edited by 61563; 06-09-17, 16:53.
Comment
-
Uh koliko komentar, pola od toga je sprdnja na temu ali ima i smrtno ozbiljnih komentara
Zanima me kako neko od 20 zna kako će razmišljati sa 30-40-50 godina.
I šta to znači (Aki) iz neslužbenih izvora, čitao u žutoj štampi (nemoj samo da odgovor bude kako to ne čitaš)
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostUh koliko komentar, pola od toga je sprdnja na temu ali ima i smrtno ozbiljnih komentara
Zanima me kako neko od 20 zna kako će razmišljati sa 30-40-50 godina.
I šta to znači (Aki) iz neslužbenih izvora, čitao u žutoj štampi (nemoj samo da odgovor bude kako to ne čitaš)
A to sta ce biti za 50 godina, pojma nemam. Mozda cu umrijeti sutrasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostZnam par ljudi, koji znaju ljude bliske porodici Trump. Uglavnom, to je bila prica kad je izaslo ono grab em by the pussy, od tih ljudi
A to sta ce biti za 50 godina, pojma nemam. Mozda cu umrijeti sutra
Pa ti si pisao kako žena razmišlja sa 20 a kako sa 30 godina, neda mi se vrtiti nazad pa po sjećanju.
EDIT
Čitam sad oko ove ujudurme prenosa košarke
http://www.telegraf.rs/sport/eurobas...sa-eurobasketaLast edited by torpedo; 06-09-17, 17:08.
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostAha, ti znaš ljude koji znaju ljude koji poznaju ljude.......znači pričale žene po brijačnici
Pa ti si pisao kako žena razmišlja sa 20 a kako sa 30 godina, neda mi se vrtiti nazad pa po sjećanju.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostMene, neko od nule da stigne, trebalo bi mu 7 godina, a da ja prestanem da ucim, a to se nece desiti.
Trenutno, na telefonu imam 29 knjiga, koje sam procitao 10 stranica, nikako da stignem da procitam
Originally posted by maliajnstajn View PostNe, nego na razmisljanje zene utice to isticanje bioloskog sata. Tu nista kontrevezno nema, al su neki probali na naprave skandal.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostNe, nego na razmisljanje zene utice to isticanje bioloskog sata. Tu nista kontrevezno nema, al su neki probali na naprave skandal.
Comment
-
Zlo je vrijeme došlo, pa je u većini porodica sa dijecom malo jedna plata.
Meni ako žena bude tražila da radi, ok srećo nije problem kupim joj 50 pilića i 50 ćurki pa navali zlato moje!!!
Komšija moj, u 57,god postao otac, žena mu rodila sa 40tak god. Išli u Rus na viještačku oplodnju.
Smiješan komšija, stalno ukočen zbog nošenja i ljuljanja đece.
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
Comment