Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Marija81 View PostSjajna stvar o kojoj treba razmisliti
A o prirodi treba voditi računa ali ovde je ok kako je u zemljama trećeg sveta, pogotovo u nekim mestima u Africi. Ekološke katastrofe. Inače ovo ne važi za neke razvijene zemlje, kažnjivo je bacanje otpada. Pošto ovde ništa u Srbiji nije kažnjivo i pošto ljudi bacaju otpad u reke i slično možemo doći do zaključka da se ne radi o ljudima već o majmunima. E tu kontra evoluciju priznajem. Ne mislim da su ljudi nastali od majmuna i slično, vredja mi inteligenciju, ali verujem da su mnogi ljudi postali majmuni, i još gore.
Koliko sam se samo u Srb nagledao toga i npr mučenja životinja, da nema Boga i pravnog sistema, naslagao bih ja bez griže savesti jedno stotinak, da se opamete ostali.
Neki dan majmun od lika navlači psa pa kao hoće da ga šutira i gura ga nogama sve... A kuče jadno gladno užas prizor. Zakucao sam mu šamarčinu ali bilo mi žao što ne mogoh da ga izlomim onako ljudski. Verujte mi polomio bih mu i ruke i noge. U životu se jednom potukao, a dugo sam trenirao borilačke sportove i basket i pao mi je mrak na oči kao nikada. Neki ljudi jednostavno bolje da ne postoje.
To me toliko pogodilo nisam mogao sebi da dodjem i nikako da prežalim što mu bar nogu ne slomih. Imam dva psa kući i lakše podnosim kad krene čovek na čoveka nego neko životinje da muči. Tek se tad vidi koje su ljudi zveri.
Comment
-
Taman sam krenuo da napisem "Sad da sacekamo Urosa da kaze za Darvinovu teoriju da je cista glupost"Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by goku View PostKo misli da ta teorija nije glupost ima ozbiljan problem u glavi.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostA Anunakiji su nastali od simpanzi
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostTo me toliko pogodilo nisam mogao sebi da dodjem i nikako da prežalim što mu bar nogu ne slomih. Imam dva psa kući i lakše podnosim kad krene čovek na čoveka nego neko životinje da muči. Tek se tad vidi koje su ljudi zveri.
Comment
-
Idealno bi bilo kada bi se bar delimicno zakonom zastitile zivotinje i kada bi bilo kaznjivo maltretiranje istih. Mene strasno nervira i sto ljudi masovno svoje ljubimce izbaciju na ulicu posle odredjenog vremena, vecina ih uzme kao eto bilo bi lepo ili dete trazi kucu/macu pa onda kad se zasite mars na ulicu. Ja u autu imam uvek neku hranu za pse, tako kad god vidim neko jadnice na ulici stanem i nahranim ga, i tacno se sve vise prepoznajem u onoj paroli "pse i macke volim a ljude tolerisem".
sigpic
Comment
Comment