Originally posted by taliesin
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
-
Originally posted by torpedo View PostAko je neko moralan čovjek ne postoji zakon koji bi ga sputao da omogući svojim uposlenicima da žive kao u najrazvijenijim demokratijama.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Победа View PostI šta ja sada da ti odgovorim?
Ako ti smatraš da je u Srbiji kapitalizam, nema potrebe da nastavljamo raspravu.
Originally posted by maliajnstajn View PostA de nam Marija kad si tako briljantna reci sta je kapital i kako on nastaje?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
-
Originally posted by torpedo View PostPrivatizacija ne znači nužno boljitak. Rijetki su primjeri da je to popravilo standard. Pripazi šta želiš da se slučajno ne ostvarisigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostPrivatizacija ne znači nužno boljitak. Rijetki su primjeri da je to popravilo standard. Pripazi šta želiš da se slučajno ne ostvari
Finska 2 javna preduzeća, Švajcarska 5, Srbija 700.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostTo sam stavio kao eto neki mainstrim izvor koji je danas najviše zastupljen. Naravno da nije uvek tačan i da ima mnogo odstupanja ali ako imaš bolji izvor slobodno podeli sa nama. Ne svodi se moje znanje na taj sajt nego sam dao kao eto čist primer pošto mi je stvarno fascinantno da mi neko kaže da Hitler nije bio socijalista.
I neka ostane na ovome, molim te, na ovom forumu sam zbog sporta i zelim da tako ostane. Vidim da se momci bune kad im neko kaze da u zivotu postoji jos neko osim Miltona Fridmana i da su jos neke knjige napisane osim njegovih, pa da ih ne sekiram previse. Ionako mi je u realnom zivotu preko glave zadriglih i krvavog profita vecno gladnih kapitalista i njihovih drzavnih i privatnih vojski koje ubijaju svuda po svetu, samo mi jos na forumu treba da se bavim njima i da se nerviram bezveze. 20 godina (bice u februaru sledece godine) svuda po svetu gledam iz prvog reda koliko je kapitalizam divan, benevolentan i u kakvo ce nas blagostanje odvesti, ne moram te detinjaste gluposti da citam i ovde.Last edited by taliesin; 02-09-17, 22:29.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
Comment