Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Победа View PostМистериозна Тамара, дај Ганг реци нешто више о њој. Знамо да је веганка, згодна и по твојим причама веома иритантна
Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Gledat cu ovo s Petersonom ovih dana, moram nake gluposit da zavrsim.
Nego majstor socijalista gore iznad nek mi odgovori na sljedeca pitanja, bez supljiranja:
1. Gdje je socijalizam funkcionisao u kojoj zemlji, a da se nije raspala?
2. Moze li mi se pokazati jedno tehnolosko dostignuce koje su socijalisticke zemlje napravile?
3. Zasto je Venecuela propala?sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostGledat cu ovo s Petersonom ovih dana, moram nake gluposit da zavrsim.
Nego majstor socijalista gore iznad nek mi odgovori na sljedeca pitanja, bez supljiranja:
2. Moze li mi se pokazati jedno tehnolosko dostignuce koje su socijalisticke zemlje napravile?
3. Zasto je Venecuela propala?
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostGledat cu ovo s Petersonom ovih dana, moram nake gluposit da zavrsim.
3. Zasto je Venecuela propala?
Comment
-
SSSR je izgladnio narod i pobio 20 miliona ljudi da bi poslali tog Jurija u svemir
Eno sad su i Nacisiti bili tehnoloski pronalazaci. Cega? Nacina kako da sto bolnije ubiju 7 m ljudi?
Jos uvijek mi nije receno koja je socijalisticka drzava uspijela i postala sila i sta vec ne?
Vjerujem da vjerujete da je Amerika svjetska sila samo zato sto su ukrali drugima, a i da bogati imaju para jer su ukrali drugima.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostSSSR je izgladnio narod i pobio 20 miliona ljudi da bi poslali tog Jurija u svemir
Eno sad su i Nacisiti bili tehnoloski pronalazaci. Cega? Nacina kako da sto bolnije ubiju 7 m ljudi?
Jos uvijek mi nije receno koja je socijalisticka drzava uspijela i postala sila i sta vec ne?
Vjerujem da vjerujete da je Amerika svjetska sila samo zato sto su ukrali drugima, a i da bogati imaju para jer su ukrali drugima.
Comment
Comment