Kad vidim one čudne uši kod likova gubim ratio
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostTo to samo im rokaj dijetalno neće se setiti više da dođe Ja sam danas kuvarica spremam musaku sa finim dodirom vinjaka
E nema više...
Ako nemaš keceljče ne važi se
Originally posted by Vladan View PostMene su zvali inace, ali ne mogu, ajm kaming to BeziktasŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Prebacicu kada se ulogujem na drugi komp, ovde malo zajebava mis.
Jedan sam od onih koji razmislja da batali ovu fransizu nakon Epizode IX, nije to to.Nisam im ciljna grupa, tako da sa te strane nema sta da me drzi da nastavim da gledam nakon sto se ova prica zaokruzi.Nikog ne mirisem od ovih novih likova, jedan sam od onih koji su upecali zato sto je tu stara ekipa.
P.S.Bolestan sam, ne idem na rostiljijadu pa cu da uzmem patike za fudbal i patike za trcanje.
Jepse, papi.Prvi put kupujem patike jos od 2014, prvi put gledam kategorizacije na netu i nisam znao za ovakve podele.Jedino sam u medjuvremenu isao do Deichmana da kupujem cipele par puta.
Comment
-
Ma daj sta da prebacis?
Nemoj da zezas... bilo je izmotavanje samo....a prebacili smo pricu tamo, o sw. I onako ovde Vladan samo hejtovao.
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostUspeo sam da drugu godinu zaredom spojim prehladu sa alergijom od ambrozije koju sam prvi put imao bas pre godinu dana.
Budite mirni dok me nema.[emoji3]
Ahhh pusta ambrozija..ona divlja sada..i sve tamo do novembra.
Sto je sve to otislo dodjavola..mnogi odrasli ljudi se samo jednog dana probude sa nekom alergijom koju nikada nisu imali do tada u zivotu. Majka moje drugarice se prosle godine tako osula i otekla od jagoda..da su joj dozivotno zabranjene.
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment