Originally posted by Marija81
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostĆuti barem te ne tera da jedeš soju i kus kus
Osim ako budem dobre volje pa dobiju sočivo...
Neka zaborave gibaju...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Kad bilo SP 2014, i ona cuvena utakmica Brazil-Nemacka, krenuo sa drugarom do kafica da gledamo tekmu, sreo sam razrednu iz osnovne, zena me je udavila 25 minua pricala, i za to vreme je palo 4 gola, ja se sav skenjao, posle mi se nije ni gledala utakmica, iako sam za Nemce navijao.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostJel neko narucivao patike online? Trebaju mi plitke, pre svega namenje za trcanje i povremena namena bi im bila za fudbal.
Gledam patike na Sportizmo i Planeta Sport.Jos koji predlog za sajt bi dobrodosao.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostJel neko narucivao patike online? Trebaju mi plitke, pre svega namenje za trcanje i povremena namena bi im bila za fudbal.
Gledam patike na Sportizmo i Planeta Sport.Jos koji predlog za sajt bi dobrodosao.
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Idi Ricma u Planetu najbolje radnice rade tamo, plus su sve mladje i moraju da nose helanke/trenerke, tako da imas zadovoljstvo da gledas lepu radnicu i ujedno kupis dobre patike.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Gledam patike na Sportizmo i Planeta Sport.Jos koji predlog za sajt bi dobrodosao.
Comment
-
Ako mi sutra bude bolje idem do Planete na Nbg nakon posla.
Malo mi je preveliko cimanje u trenutnom stanju da idem do SV, ali cu da bacim pogled na sajt da vidim sta imaju.
@Constantin
Ne gori mi pod nogama, ali ne bih ni da dugo cekam.Pozeljno bi kada bih posao odradio do pocetka sledece nedelje.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostAko si strpljiv i hoćeš da sačekaš http://rs.sportsdirect.com/mens-footwear , ako nisi....pravac "podzemni" ili "Kalča"
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Maricu, za takve potrebe se obrati kinezima. Imas tamo i dalje verovatno cuvene "total 90". One su ti univerzal. Pored tvojih potreba, glat mozes i u njivu. 2 godine taju minimum.
Ja tek sad skontao da na forumu postoje bici i bice.sigpic
Comment
-
Послато са LG-D838 уз помоћ ТапатокаVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Ali za trčanje i za fudbal.. pobedio si
Što reče Miletić, Sport Vision je i meni najbolji, Intersport ako se sećam ima očajan online sajt, Beosport mi se reklamirao na fejsu jedno vreme, ok su
Comment
Comment