Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pomene li ko musli - na selu kod moje babe se to zvalo prekrupa i od tog su prasici dostizali 100Kg za godinu."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Piih kakva je bombona bila, a sta kazes Constantine?
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPiih kakva je bombona bila, a sta kazes Constantine?
tt sa A5 u inat Mi6
Comment
-
-
Originally posted by Constantin View PostТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...ne-Harvey.html
Muh Bogoljub Karic, muh divljak, muh ovo muh onosigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Lord Aleksoni View PostJoš uvek čekam izgleda da se autobus pokvario ili je Limar umešao prste
Nemoj da beres brigu. Sve brat sredio da ti ne bi najebao. Nemoj da se mucis da cekas bus.
Gang, samo Vazduhoplovna akademija!Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Bolje odgledaj Dundjera, Gutovića,..Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
Comment