Važno je uočiti razliku između druga i prijatelja. Jer su to 2 potpuno različita pojma.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by zdravkelja View PostPa nema to veze sa godinama, i ja sam ucio ruski, mislim da sam isao u istu skolu kao i Marija, samo 10 godina kasnije I jos uvek se uci u toj skoli.
Originally posted by Bane je View PostVažno je uočiti razliku između druga i prijatelja. Jer su to 2 potpuno različita pojma.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by limun View PostPreporucujem da izbacite beli hleb iz ishrane i predjete na hleb od mrvljenog zrna raži.
Mnogo je bolji osecaj posle obroka, nema nikad one tezine i nadutosti u stomaku.
[ATTACH=CONFIG]15268[/ATTACH]sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostNi blizu Mariću Sad nešto razmišljam ovako sudeći po karakteru rekao bih da si ti išao u ekonomsku,Šandu u ETF, Marija u gimnaziju, za Akija se zna , Wolf mi isto deluje kao neka gimnazija, Fiksni i dalje ide u srednju tako da nije fazon , Pobeda mi isto deluje kao gimnazijalac, Madrid mi nešto deluje kao da je neka sportska vanredna gimnazija ne znam zašto.
Jesam pogodio nekog ?
Comment
-
Originally posted by Reise View PostJa leba i ne jedem više, al opet mi se naduje stomak. Može li biti razlog što jedem 30 smokava dnevno?
Evo recepta:
Poslije konzumacije 30 smokava, potrebno je samo da popijete litar ipo hladne vode, naoruzate se strpljenjem i toalet papirom, i vas ce problem biti rijesen.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostNi blizu Mariću Sad nešto razmišljam ovako sudeći po karakteru rekao bih da si ti išao u ekonomsku,Šandu u ETF, Marija u gimnaziju, za Akija se zna , Wolf mi isto deluje kao neka gimnazija, Fiksni i dalje ide u srednju tako da nije fazon , Pobeda mi isto deluje kao gimnazijalac, Madrid mi nešto deluje kao da je neka sportska vanredna gimnazija ne znam zašto.
Jesam pogodio nekog ?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment