Uvek ima neka fora, ja kazem da se ti zenis pre mene
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
-
-
Originally posted by Jax Teller View PostEh ja sam isto izazvao skandal, htio mladoženji koji mi je rođak da naručim pjesmu "Nije život jedna žena".
Nešto je to meni u tom momentu bilo užasno smiješno, al nekako su me ubjedili da to nije baš prihvatljivo.
Comment
-
1.Nikako pesme sa ženskim imeninima ( možda ubodete ime bivše od mladoženje - za koju i ne znate )
2.I naravno ni pod razno " Moji su drugovi" da ne krene vozić.
3.Tri metera somota ( posebno ako je mlada "matora" )
4.Ruzmarin od Saše Matića ( ako ste mladoženja )
5. Neko je već pisao - Nije život jedna žena
6.Burma od Dejana Matića ( ako ste mladoženja)
7.Nikom nije žao kao meni od Džeja
8.Javi mi se kad poželiš drugi put da se ženiš ( ne znam ko peva)
9.Djerdani od Djanija
10.Skini prsten s' desne ruke
P.S. Ovu listu napravi moj dragi kada se obrukao na venčanju najboljeg drugaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Maro, sta fali pesmi Djerdani????
Voleo bih bas opseznu analizu iste, pa da rastumacimo.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Jax Teller View PostEh ja sam isto izazvao skandal, htio mladoženji koji mi je rođak da naručim pjesmu "Nije život jedna žena".
Nešto je to meni u tom momentu bilo užasno smiješno, al nekako su me ubjedili da to nije baš prihvatljivo.
Last edited by skeptik; 28-11-16, 13:46.
Comment
-
Ne moze se takva lista napraviti, previse sam ja kreativan.
A devojaka vazda bilo raznih imena tako da ne postoji ta lista koja bi mene spasila.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Mećava ako si mladin bivšiТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostMaro, sta fali pesmi Djerdani????
Voleo bih bas opseznu analizu iste, pa da rastumacimo.
Naruči na svadbi pa da vidiš kako će da te tretira mladoženjaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostOno pesmi ne fali ništa, nego nEje za svadbu.
Naruči na svadbi pa da vidiš kako će da te tretira mladoženja
Teksta mislim. Nemoj sada da me razocaras.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostNista od analize?
Teksta mislim. Nemoj sada da me razocaras.
Moj dragi je naručio ( sviđa mu se pesma) kod druga na svadbi, ovaj ga gledao zabezeknuto...
Od tada je ne naručuje na svadbama.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Mislim kada već tako analizirate i ćaskate...bacite da vidimo to remek delo što slama srca i ledi krv u žilama
Tekst je dovoljansigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment