Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostVarloci najgora klasa ikada, samo mejdževi moćni
sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostZnam, znam sećam se Evo okačio Uroš snimak kakva elita nije ni čudo što su nas bombardovali Da je Bane bio pregovarač Srbija bi danas imala i pravo veto glasa
Uroše to je taj...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostIma negde skrivena kamera kada su par njih prepričval dgalđj ( da ne pominjem imena)...Velja hteo da se žrtvuje...
Pobeda - ne opravdavam...kažem samo da JA mogu da razumem zašto je to uradila...
Ponoviću
Ne kažem da je to bio moralan potez ali jeste državnički.
Comment
-
Originally posted by Победа View PostOk. Kada ti nju možeš da držiš na avataru na forumu punom navijača Liverpoola, mogao bih i ja da pišem ono što sam juče pisao. Ali dobro, ja bih za to dobio ban, a trenutno mi se ne ide u Banoviće. Ne želim da nastavljam ovu raspravu.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostUkucah iskoci mi neka slika novijeg datuma prodje me zelja
Pa baba jbg..ovo kad je bila bombona.
Sve cemo da budemo.jednom babe..al nema veze bitno je da smo sada....
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Победа View PostNe treba
Čisto kao znak dobre volje...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Reise View PostDa, zato si ti s onim postom pokušao precizno da predvidiš da će Norvaška ekonomija da propadne za 30 godina zato što ne može da se nosi sa američkom ekonomijom.
Njima je kamatna stopa 0.5%, to je besplatan novac. Realna cifra kamatnih stopa sirom svijeta je oko 6% trenutno, a one su na 1% ili ispod 1%. Norveska pomjeri te kamatne stope za 1%, srusit ce svoje trziste nekretnina. To se vidi. Zbog toga je ekonomija jako ranjiva.
Danas sam bas se zakopao u to, da vam napisem post, sa argumentacijom, ali kad sam malo vise obratio paznju na neke detalje, sok sam dozivio.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by madrid View PostSad procitah deo o Bibliji i ravnoj ploci. Zapekao hologram ovog leta haha. Ljudi kada bi ste izucili meteorologiju fiziku itd. sami bi ste shvatili da jedini model koji se poklapa sa SVIM zakonima je heliocentricni model. Nikakva ploca ili tako neke teorije. Dajte nismo u srednjem veku.
Ja se jos uvek nadam da se Uros zajebava, ne mogu da uklavirim da pismen covek moze takva misljenja da ima.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
Comment