Bridžit Bardo, da ti otklonim dilemu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
I jos me prevari Ivan da trazim Sanduov avatar...ko da ne znam sta on fura....
Ne moze sa mnom na crtu ipak
Hvala gosin Vuce..
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostPricali su ovde svi o temperaturi/vremenu...dok su to ajnstajn/pobeda danas digli na jedan visi nivo i sad su klimatske promene na tapetu
Originally posted by Mr. Wolf View PostIli jedan drugog stavite na ignore ili prestanite svako malo da peckate jedan drugog. Trecu opciju znate.
Tolerancija se smanjuje
Originally posted by Marija81 View PostNisam imala nameru, nego bolje sprečiti nego lečiti...Čisto da ne upadne u iskušenje da je ponovi
Neš' spavati...
P.S.Pobeda i ti bi isto postupio na njenom mestu
Comment
-
Originally posted by Reise View PostIsto se može reći i za ekonomiju, s obzirom da je to nauka koja je zasnovana na predviđanjima, čisto laprdanje.
Ekonomski modeli su najprecizniji modeli na svijetu. Nema tu laprdanja, sve je vrlo jasno.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostDa što je Velja za malo nije kako su rekli sprčio čini mi sesigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostKako ti se zove ta na avatar,znam da je neka poznata glumica ili sta li vec iz 60-ih brutalna je,ti i Sandu imate najbolje avatare na forum.
Vidi mi tek profilnu
Olja, to se ne zaboravja ...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostMorate ti i Maric da napravite raspored koliko vidim. Nesto kao smena straze
Fiksni, iskuliraj Pobedu ili ces da letis brzo.Prekasno sam video sta si sinoc napisao.Ovo ti je treci sukob u poslednja 24 sata, necemo vise da tolerisemo tvoje ponasanje.Nepotrebno dizes tenzije i prozivas ljude, zaobidji ih.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostDa što je Velja za malo nije kako su rekli sprčio čini mi se
Pobeda - ne opravdavam...kažem samo da JA mogu da razumem zašto je to uradila...
Ponoviću
Ne kažem da je to bio moralan potez ali jeste državnički.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostIma negde skrivena kamera kada su par njih prepričval dgalđj ( da ne pominjem imena)...Velja hteo da se žrtvuje...
Pobeda - ne opravdavam...kažem samo da JA mogu da razumem zašto je to uradila...
Ponoviću
Ne kažem da je to bio moralan potez ali jeste državnički.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment