Nije osoba na N nego M. Isto slovo kao ti Maricu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Erik View PostTo je zato sto nemas pojma.
Najjace ribe, u svakom pogledu, su crvenokoseThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Mlad je junior, naučiće.
Današnja omladina je zaostala u razvoju zbog ekspanzije ovih modernih tehnologija, propustili su neke stvari koje se mogu naučiti samo direktnim kontaktom, a ne sajberaštvom.
Nekada nisi imao internet i fejsbuk i nisi znao šta radi svaka budala oko tebe, ali si zato bio na ulici, sticao iskustva, čitao knjige i saznavao kako razmišljaju ovi što su pametniji od tebe.
Comment
-
Mnogo je zanimljivo citati Indiga..
Coveka nema nigde (a u stvari tu je), prati i onda samo izjavi ili potpise nesto.
Sta zna Aki o zenama, on samo o Vengeru zna..
Originally posted by goku View PostMlad je junior, naučiće.
Današnja omladina je zaostala u razvoju zbog ekspanzije ovih modernih tehnologija, propustili su neke stvari koje se mogu naučiti samo direktnim kontaktom, a ne sajberaštvom.
Nekada nisi imao internet i fejsbuk i nisi znao šta radi svaka budala oko tebe, ali si zato bio na ulici, sticao iskustva, čitao knjige i saznavao kako razmišljaju ovi što su pametniji od tebe.
Sta se desilo sa Goranom od banovica!? Ko je ovaj covek?
Last edited by l1m4r; 27-11-16, 11:12.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Goran je isti covek - ozbiljan, veliki, strasan, pravi - samo se vi menjate i sazrevate polako, pa uvidjate neke stvari.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
E moj Gojko, pricas o covjeku koji cita od svoje pete godine. Citao Dostojevskog u 7. osnovne, ko kakva budala. Prezirao Leo Tolstoja u 8. U 2. srednje poceo citati ekonomske teorije, evo sad sa 23. opet citam ludake Fridmana, Keynsa i Hayeka.
Da dodjes na ekonomske fakultete sirom svijeta i pitas raju ko su ova trojica sto sam ih nabrojao, veze oni ne bi imali.
To sto sam ja iskoristio tehnologije u svoju korist, ne znaci da ih previse volim.
Prezirem kucanje poruka, dopisivanje i ostale zajebancije. Daj da se mi sto prije dogovorimo da sjednemo i da pricamo ko normalni ljudi, a ne ovo lupanje po telefonu, imam pametnijeg poslasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Citao si ti Dostojevskog, ne sumnjam ja u to Ali sumnjam da si ista razumeo. Cuj Dostojevskog sa 13 godina, ja igrao GTA vice city I napijao se od pola limenke pivaThere's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Dobro je juniore, nisam ja baš tebe obeležio, više sam mislio na omladinu uopšteno.
Samo sam se nadovezao na prethodne postove i više se odnosilo na žene, a ne na čitanje. Ne sumnjam da si načitan, posebno o stručnoj literaturi jer kako bi drugačije mogao da zajebavaš profesore.Last edited by goku; 27-11-16, 11:44.
Comment
-
Originally posted by Jax Teller View PostJa sam s 13 vec mogo 4 popiti i praviti haos.
Sta si radio sa 17? Jel bilo seksa, droge, haosa???Last edited by Sandugp; 27-11-16, 12:19.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Originally posted by Jax Teller View PostDroge nikad, ja sam ti ono seljacko dijete. Daj mi da popijem i zamezim. Sutra odmamuram i hajmo dalje u nove radne pobjede.
I alkohola, rakije, piva?
Pa dobro nije lose poceti se navikavati na to od rane mladosti.sigpic
Comment
-
Originally posted by Jax Teller View PostJa sam s 13 vec mogo 4 popiti i praviti haos.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
Comment