Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
-
Originally posted by taliesin View PostMilomir ima kucnu biblioteku kakvu u Srbiji nigde nisam video. Jedan mu stan bukvalno izgleda kao stanovi onih hoarder-a sto skupljaju svasta pa gomilaju u gajbi, planine knjiga s prolazima izmedju. Taj nema sta nije citao. Steta sto je epski ljigavac i fukara.
To kakva je ljiga je jasno odavno...
Šteta mogao je biti velikan a ne pod*uzna muva...
P.S. Uroše nisi dobro ispratio priču ili bar ne do kraja.
"Pošteđen" je jer je njegova nevenčana žena Vesna Željkova sestra od tetke...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostJok!
Mislim da bih opasno uvredio tvoju inteligenciju ako bih ti sada odgovorio. A smatram te za inteligentnog coveka.
Originally posted by Lord Gangarić View PostNe brini Duško neću izneti našu intimu
Ma Marić je ljiga obična i uvlakača vlasti, Teša > Marić .Last edited by Победа; 30-08-17, 01:07.
Comment
-
Jedino sto sam dragi moj forumaski druze Pobednice izjavio za tebe je da mislim da si inteligentan decko. Ne znam zasto si se uopste pronasao u onoj nesto ranijoj izjavi?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Teša je jedan neobrazovani debil sa dobrim namerama. Bio kod Višekrune u Amsterdamu snimao intervju. Napisao na statusu na fb da donosi materijal o Vučiću u Srbiju. Kažem drugu baš da je debil, iako ga prate on im još olakšava, objavljuje status. Naravno da su im pretresli studio i kuće stanove, eno ga Višekruna kuka na fb i traži pomoć. Mada ne bi me čudilo da ga je on i namestio. Da pokaže Aci na šta je sposoban ali da ga i dalje u dubini duše negde voli.
Marić je institucija, ali kao i svaki mlakonja i wanna be krimi, potpao je pod uticaj žene. Pa posle Slobe ne može još jednog Slobu, na mladjima svet ostaje.
Marić je jedan nesrećan čovek i meni ga žao. Mrzi i on sam sebe. U svetu glupandera, ostalo mu je samo da se prilloni. Slab karakter jaka žena = parovi kod mareta
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostA većinu knjiga je kupio na NBG buvljaku...
To kakva je ljiga je jasno odavno...
Šteta mogao je biti velikan a ne pod*uzna muva...
P.S. Uroše nisi dobro ispratio priču ili bar ne do kraja.
"Pošteđen" je jer je njegova nevenčana žena Vesna Željkova sestra od tetke...
Comment
-
Jel si dobar zato ti kazem..pusti to, a jer si dosao zbog toga ili...?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostJel si dobar zato ti kazem..pusti to, a jer si dosao zbog toga ili...?
Uroše pusti to, otišao si daleko...A ovo sam čula da Marić lično izgovara...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Jax Teller View PostAli stvarno ove goste koje dovodi, pogotovo ove iz krim miljea tako obradi da oni sami blebeću šta treba i ne treba. On samo malo dolije ulja, ma ode sve u majčinu.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
Comment