Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Uroš View PostPobeda vrati Linu Hidi na avatar prelepa je bila sa dugom plavom kosom. Ne znam šta si pisao video sam neko pranje nogu
To koliko žene interesuje opšte dobro, svakako u manjoj meri, i već sam pisao ranije da se ne družim sem sa izuzecima, jer ne mogu da slušam gluposti koje izlaze iz usta tih osoba. Isto primenjujem i na muškarce, ali svi mi gledamo nešto da petljamo pa se nadje zajedničkih tema, Marić Goli Život, sport(isto glupost, samo muška) itd.
Kontam da je jedina razlika to što većina njih ne voli fudbal ali im i ne pričamo o tome, a one, opet kažem ne sve, smaraju o njima bitnim stvarima. Ja se ne javljam na telefon uopšte nijednoj prijateljici jer razgovori traju 30+ minuta. Zato je po meni i prirodno da se žene druže sa ženama, a muškarci sa muškaricima. Nadje se uvek po koji kul ženski lik koji ume da ćuti duže od 45 sekundi, pa može se preživi.
Pre sam nudio jednoj devojci, sestra moje bivse devojke, novac da cuti 10 minuta. Progovorila je posle minut .."e samo nešto da kažem........................."
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostUps znaci treba da se pripazim Maro...ja nisam shvatio da Daba sebe kritikuje, vec da mislim da bi se bolje snasao da je ziveo u doba romantizma...Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
-
I bre Urosee..koja te to zove i hoce da prica sa tobom 30+ min..a ti je ne zarezujes ni 1%
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by colke995 View Post
Ljutis li se ako te neko zove Maja? Ja mislim da svaka moja drugarica zesce ispizdi kad mi se omane, ali Marija mi bas nekako zvuci preozbiljno.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostNe, ali uglavnom me zovu Mara
@Olja
Nisi pratila na casu. Folklorasice ga zovu. Sekta.sigpic
Comment
-
Pa i nisu ti neke Lorde, ima i lepših
Npr. od Ljiljane Petrović
Ubiće me SanduŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostI bre Urosee..koja te to zove i hoce da prica sa tobom 30+ min..a ti je ne zarezujes ni 1%
tt sa A5 u inat Mi6
Znam i dosta kul devojaka koje ne smaraju i druže se sa muškarcima iz istog razloga.
A i većina devojaka koje me smaraju se realno lože na mene jer sam mnogo lep, pa onda smaramje puta dva.
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostPa i nisu ti neke Lorde, ima i lepših
Npr. od Ljiljane Petrović
Ubiće me SanduDoslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostPrijateljica ajd da kažemo jedina. Mogu da joj odg na poruke, ali nmg da pričam. Jednostavo ne mogu da slušam ženske priče. Živeo sam sad pola godine sa devojkom jednom, prvi put u životu i haos. To treba preživeti.
Znam i dosta kul devojaka koje ne smaraju i druže se sa muškarcima iz istog razloga.
A i većina devojaka koje me smaraju se realno lože na mene jer sam mnogo lep, pa onda smaramje puta dva.
Comment
Comment