Gledaju se procenti Aki, hteo sam da kazem da to sto neko poveca dug ne znaci da je nuzno los ekonomski, primer Regan.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by taliesin View PostOdgovor je bio na moj post o tome kako zene u atinskoj demokratiji nisu imale pravo glasa tako da je kontekst u kojem je to Pobeda napisao jasan.
No, ne brinem ja za njega, kad ga dohvati neka opasnica ima u papucama i na posao da ide. To tako obicno ide.
Inace odavno sam slicnu sudbinu predvidela malomajnstajnu...nece zati sta ga snaslo...kad ga skolomoća odredjena pripadica (sa odredjenim osobinama) zenskog pola koju sa gnusanjem sada razapinje...nece znati gde mu du..a gde glava..
Samo se pitam hoce li neko biti svedok toga odavde, ali i ako me bude...setice nas sesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostGledaju se procenti Aki, hteo sam da kazem da to sto neko poveca dug ne znaci da je nuzno los ekonomski, primer Regan.
Zamisli da ti je kamatna stopa 0%. E to je Obama imao skoro cijeli mandat.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostMarija, veliki rispekt za tvoju majku i njenu radnu etiku.Treba imati petlju, pa da njenu sliku drzis na avataru.
Originally posted by Daba View PostAli pazi Maru sto je promenila avatar stavila Tacerku sad ste ga ugasili
I to mi je glavni argument- mrzi me da se raspravljam sa AkijemŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostDa apsolutno..razumeli smo se. Moj odgovor je bio upucen biciju..on je dao recimo drugo glediste i smisao onom Pobedinom gafu.
Inace odavno sam slicnu sudbinu predvidela malomajnstajnu...nece zati sta ga snaslo...kad ga skolomoća odredjena pripadica (sa odredjenim osobinama) zenskog pola koju sa gnusanjem sada razapinje...nece znati gde mu du..a gde glava..
Samo se pitam hoce li neko biti svedok toga odavde, ali i ako me bude...setice nas se
Melania sigurno svog kontrolise.sigpic
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostMa to mi baba
Naravno ona je jača od Trampa...
I to mi je glavni argument- mrzi me da se raspravljam sa Akijem
Zena krenula protiv svih sindikata sama. Najjaca je.sigpic
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostSta ces se raspravljati sa mnom oko Iron Lady. Jaca je.
Zena krenula protiv svih sindikata sama. Najjaca je.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostSta ces se raspravljati sa mnom oko Iron Lady. Jaca je.
Zena krenula protiv svih sindikata sama. Najjaca je.
Kako je to resila nestvarno, zivim za taj dan da tako neko to i ovde resi.Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostNajjaca recenica, vidjet ces ti kad te neka safata. Najgluplja recenica u cijelom univerzumu.
Melania sigurno svog kontrolise.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Covek je krenuo iz leteceg starta bukvalno, za razliku od Regana. Bus(ne znam sta mislis o njemu) je imao ogroman deficit. Logicno da nije to moglo sve magicno da nestane. Seti se finasijske krize 2008.
gross-fed-debt-over-gdp2.jpg
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostUvek si imao problema da citas sa razumevanjem...ne neka..nego bas onakva kakve se sada gnusas i njene osobine ovde godinama ismejavas.. e bas takva!!!sigpic
Comment
Comment