Originally posted by taliesin
View Post
Alkibijad i Solon krenu u bitku, zatvore se u šator i namažu uljem, zna se šta rade. Nigde nisam čuo da se u Antici spominju prava homoseksualaca. Sad će neko reći da se gledalo normalno na to... Ne, nego su odvajali privatni od javnog života, pa iako pagani, imali su minimum smisla za razum u tom smislu.
Da ne pričam o "pravima" crnaca. Da ne pričam o tome da može da se sruši 300 aviona malezijskih, da neće niko pisati pray for... a u Barseloni, Fr. Svi će cmizdriti. Meni je žao svih podjednako
Kakvom totalitarizmu prisustvujemo, nismo ni svesni. Izadjite i recite nešto što mislite a nije konvencionalno mišljenje, svi će vam se smejati kao majmunu. Pre nisu smeo protiv vlasti i crkve, sad u informatičko doba, nemaš gde da se skloniš, ali možeš po svemu da pljuješ ako se slaže sa glavnom pesmom.
Velika Britanija je direktno odgovorna za ropstvo, za tretiranje crnaca kako ih tretiraju, za raspade i ratove mnogih država. Od Avganistana do Jugoslavije. Njihova produžena ruka(nemoj neko da misli da je USA nad VB ikad) USA takodje. Rusija koja sa USA pokorava svet prave veštački sukob. Francuska i Nemačka ti bedni sateliti. Turska veštačka tvorevina u koju se vekovima upumpava novac, naravno pod vodjstvom Velike Britanije opet preko Arabije, Emirata i Katara.
I sad trebaju meni neki ezoterici kao Buš i poremećeni umobolnici koji se zajebavaju na g20 samitima, da budu neki lideri. Buš koji je priznao da je bio u skull and bones, pisao u knjizi, i ostali moroni, oni vode svet. Ma da.
Živimo u jednom talogu moralnom, tako da na svaki pomen prava meni dodje da povraćam. Kakva prava represija ubi.
Comment