Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Last edited by 61563; 29-08-17, 17:36.
-
Originally posted by 61563 View PostPa mozes ti nauciti teoriju koliko hoces,al dok se neispraksiras,da tako kazem nema nista,praksa pre teorije uvek,naravno mozes prvo da imas neko teorijsko znanje...al recimo mozes iz bez teorije da odes kao neki pomocniku automehanicaru i tako steknes znanje kroz praksu,dok sa suvom teorijom iz knjige ,neces moci nista...
Uporedo.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by taliesin View Post
I to sto kazes. Sta se mi trtimo ovde bezveze kad je sve vec smisljeno pre nekoliko vekova i svet od tada nije mrdnuo napred. Cenim da verujes i da je Zemlja ravna ploca, kakav Kopernik, kakvi bakraci. Nema ni interneta, to sto se mi dopisujemo ovde je samo iluzija.
Jako fin progres je svet napravio. Baš lepo, što više deklaracija i medj prava, to se manje poštuje. Da ti ne nabrajam kršenje medjunarodnog prava pošto sam tu eto kompetetan što bi ti rekao. Medj javnog prava. I šta sad, treba da kažem, pa znate svet je napredovao, imao ženevske konvencije, bečke itd, a to što ne važe za članice saveta bezbednosti, to ništa. Kolonizovali su svet, stvorili rasizam, vahabizam, pa se sad dušebrižnici preko nekih deklaracija kriju i šminkaju sve za narod. Koga briga za deklaracije. Stvari su ostale iste.Last edited by Cassius Clay; 29-08-17, 17:41.
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostPa mozes ti nauciti teoriju koliko hoces,al dok se neispraksiras,da tako kazem nema nista,praksa pre teorije uvek,naravno mozes prvo da imas neko teorijsko znanje...al recimo mozes iz bez teorije da odes kao neki pomocniku automehanicaru i tako steknes znanje kroz praksu,dok sa suvom teorijom iz knjige ,neces moci nista...Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
-
Originally posted by taliesin View PostOK. Ako stignes do ivice ponesi konopce i cipele koje se ne klizaju, ne bi valjalo da se preturis preko ivice.
Aki nisam ponudila tu opciju.
Imaš teoriju i imaš praksu.
Za šta, od ova dva si?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostPotpisujem sve. Tako je i sa zaposljavanjem u privatnom sektoru. Boli tamo tvog gazdu uvo da l si dosao sa faksa sa 10.00 prosekom ili si samouki majstor. Ako znas znanje i donosis mu pare, ti si mu car.
Edit: Da se ogradim malo, uglavnom nekoliko najvecih kompanija postupaju malo opreznije, gledaju zavrsene skole, jer imaju luksuz da zaposljavaju creme de la creme, pa se ne zamajavaju sa samoukima.Last edited by bici; 29-08-17, 17:49.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostNije ravna ali je ploča. A ovo nije iluzija.
Jako fin progres je svet napravio. Baš lepo, što više deklaracija i medj prava, to se manje poštuje. Da ti ne nabrajam kršenje medjunarodnog prava pošto sam tu eto kompetetan što bi ti rekao. Medj javnog prava. I šta sad, treba da kažem, pa znate svet je napredovao, imao ženevske konvencije, bečke itd, a to što ne važe za članice saveta bezbednosti, to ništa. Kolonizovali su svet, stvorili rasizam, vahabizam, pa se sad dušebrižnici preko nekih deklaracija kriju i šminkaju sve za narod. Koga briga za deklaracije. Stvari su ostale iste.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Originally posted by bici View PostSlazem se. Za druge obasti ne mogu da pricam, jer nemam licno iskustvo, ali znam da se kod nas, sto se IT sektora tice, ne gleda diploma(osim u drzavnim preduzecima). Nikoga ne zanima dal si ti zavrsio Megatrend ili softversko izenjerstvo na ETF-u. Prema svima se postupa jednako, svi prolaze kroz iste razgovore, i naravno na kraju, kroz testove kojima dokazuju svoje znanje. To moze potvrditi svako ko je deo IT-a.sigpic
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostPlačem....ahhhahah...
Aki nisam ponudila tu opciju.
Imaš teoriju i imaš praksu.
Za šta, od ova dva si?Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by bici View PostZasto bi odvajala teoriju i praksu? Jedno bez drugog ne ide.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by bici View PostZasto bi odvajala teoriju i praksu? Jedno bez drugog ne ide.
Zato jer mislim da je praktično znanje mnogo važnije odnosno primena istog...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostZato što poznajem mnoge sa Sega-Mega fakulteta koji u određenoj oblasti imaju nabiflano ( nabubano) znanje, a kada treba da ga primene praktično - nula...
Zato jer mislim da je praktično znanje mnogo važnije odnosno primena istog...
Ja ako znam da pisem linije koda, opet ne mogu da napravim aplikaciju za telefon ako ne znam kako taj telefon funkcionise u interakciji sa aplikacijom. Mogu, al to sigurno nece biti kvalitetno i pouzdano, i kada naidjem na problem zbog kog bih morao da iskocim iz sablona, bio bih u ozbiljnom problemu.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment