Koja samouverenost...to cenim sad gledam raspored mi sa vama tek 24 novembra...a vi prvi ozbiljan derbi igrate isto na Enfildu 14oktobra protim MUFC dotle imate prilicno lagano,mada nece dobiti sve...a ne pa vi sledece kolo idete kod Pepa,bice to dobar mec al zeznut za obe ekipe
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostNe može ništa u tome i jeste problem može samo od sebe i od kluba da pravi budale Zato ja nikada ne učestvujem u Venger out rantu i dok je on trener Arsenala ja ću ga podržavati a kad ode pričati kakav je bio.
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostUvek se moze nesto uraditi protesti nije AFC mali klub...ali losa ti je logika,Gang,ako recimo vlasnik unistava klub zarad svoje koristi,materijalne,na ime tradicije velicine zgrce novac,a zapostavi primarni cilj kluba/sportskog/profesionalnog,a to su rezultati ti bi ga pustio da ga otera u 2 ligu,i nebi se bunio ,sve ima svoje granice a ovo ide samo na losije
Jedini bojkot koji bi imao smisla jeste da okupi 30k ljudi ili čak 25k koji su već kupili sezonske i da bojkotuju svaku utakmicu tako što neće ići na utakmice za koje su platili krvav dinar. Onda bi stadion bio polu prazan a ne bi mogli da ga popune i poslali bi jasnu sliku. Ali opet to je mnogo ljudi i prosto nije izvodljivo.Last edited by Lord Gangarić; 28-08-17, 02:09.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment