Originally posted by Победа
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by Победа View PostKolašinca sam zaboravio, a i nisam ga računao, došao besplatno. Svakako mislim da vaš tim ima potencijal za mnogo više, ozbiljan je to tim kada je u punom sastavu, bez povreda i odsustva.
Comment
-
Ovo oko Cola se slazemo top3,al eto menjas se i ti, cini mi se da ste ti,pa i Princoni i Sandugp,bile najvece pristalice njega kad sam ga nazvao prevarom..Sandugp i dalje ne odstupa al dobro i rekao je 2 godine fore...Sveto trenersko trojstvo Mou,Conte,Colo,bez dobrog trenera nema trofeja garant
Odosmo mnogo u fudbal nek se prebaci ako smeta u fudbalsku diskusiju
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostOvo oko Cola se slazemo top3,al eto menjas se i ti, cini mi se da ste ti,pa i Princoni i Sandugp,bile najvece pristalice njega kad sam ga nazvao prevarom..Sandugp i dalje ne odstupa al dobro i rekao je 2 godine fore...Sveto trenersko trojstvo Mou,Conte,Colo,bez dobrog trenera nema trofeja garant
Odosmo mnogo u fudbal nek se prebaci ako smeta u fudbalsku diskusiju
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostMislim da ga je terao dok nije doveo Lakazeta,posle se primirio i resio da podrzi ekipu pa i njega,ne verujem da ce sad iko podrzati Wengericu pa ni ajnstajn
Nego jel tebi bese Pep najbolji trener ili Klop,znam da volis Pepa,al ne secam dal si oko njih dvoje nesto pricao,ili neko treci mozda Mou,Conte...sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Nista specijalno, divljak divljao vise nego inace.
Troopz je bio ok, realno objasnio covjek sta misli bez divljanja.
Inace nesto se cudno desava u klubu, pored toga sto Gazidis i Wenger ne pricaju vec sedmicama.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
moracu ja da se posvetim ozbiljnije tom AFTV...koje sad taj Tropoz,ima crnja i ima ona DRMT ili kako vec
ja vise ne znam ko je glavni u tom klubu ako je Kronke,a on cuva Wengericu,sto ne otera Gazidisa,ovi kazes ne govore,ovaj glavni podrzava Wengera,ako je tu meni nesto jasno..sem da kronkea zanima samo kes
Comment
-
Znaci tesko da ce se iz krize izaci,Wengerica preziveo leto sam otici nece ,otkaz znaci Kronke mu nece dati sve u svemu kanal,mada sad i da ode nema slobodnih trenera,ne znam kog bi doveli
@Pobeda jel bi ti vise smetao politicki ili sportski avatar da si izgubio,da znam ako se nekad zeznes pa se samnom budes kladio
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostZnaci tesko da ce se iz krize izaci,Wengerica preziveo leto sam otici nece ,otkaz znaci Kronke mu nece dati sve u svemu kanal,mada sad i da ode nema slobodnih trenera,ne znam kog bi doveli
@Pobeda jel bi ti vise smetao politicki ili sportski avatar da si izgubio,da znam ako se nekad zeznes pa se samnom budes kladio
Свеједно ми.
Comment
-
-
Originally posted by 61563 View Posthahha pa i ja sam siguran...ma sve u vezi fudbala a moze i sporta,mozemo se kladiti,nije problem ovo te danas ponelo pa mislis da bi pobedio
steta sto ne igrte sa Romom ili bar sa CFC u skorije vreme,mada mozda mislis da bi vas CFC otresao
Comment
Comment