Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nisi nikad bio na ignore listi.
Kada pises na klosarski nacin, necu komunicirati sa tobom, kada pises normalno, konverzacija se moze voditi, bez ikakvih problema.
Treba da bude vracena tema Ujedinjeni Vinjak, koja ce biti za ove teme politike i ekonomije, a i ostale neke intelektualne stvari.
Ili mozda nazov teme da bude Vinjakom do Intelektualacasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ma koliko sam shvatio jos odvano kad nekog stavis na ignore ne vidis mu postove,al vidis da je neko pisao i mozes da kliknes da vidis sta ako zelis,ne znam jer nikad nisam i necu nikoga staviti na ignore jer sam protiv toga
A drago mi je sto cemo se ajnstajn i ja opet druziti ,od mene uvredu dobijas (one vrste) samo ako me prvi na slican nacin potkacis inace ovako medjusobno peckanje i nije problem,narocito oko fudbala
Sad primetih Princoni promenio avatar bas danas,ja to vidim kao znak pokazivanja samouverosti u danasnju pobedu,protiv PobedeLast edited by 61563; 27-08-17, 11:55.
Comment
-
-
Originally posted by Победа View PostDa li mi je neko rekao ili je sam debeli izjavio da očekuje da izbaci uskoro. Ja tipujem početak 2018. Doduše verovao sam da će izbaciti početkom 2017., tako da nisam baš kompetentan
Aki, ti beše pogledao seriju? Meni je ok kad prvo čitaš knjigu pa gledaš seriju, ali obrnuta varijanta mi se nikako ne sviđa.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Ja koliko sam razumeo dok sam citao jedan clanak, sledece godine verovatno izlazi knjiga o Targerijanima.Bila vest prosle ili pretprosle nedelje da je Martin isao do izdavaca i naravno krenule su spekulacije o sestoj knjizi.Moguce da Martin izbaci dve knjige u jednoj godini.
Ne verujem da ce ista da bude pocetkom godine.
Comment
-
Koliko strana imaju otprilike sve kniige zajednoТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
Comment