Originally posted by Marija81
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Победа View PostДоста пута је напоменуто да ово радите бесплатно и да је ваша добра воља што одвајате приватно време
Od aktivnih admina je jos Bojana ovde. Mozda je rekla nekad..ali generalizovati tako..bas neozbiljno.
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostU zivotu tako nesto nisam napisala.
Od aktivnih admina je jos Bojana ovde. Mozda je rekla nekad..ali generalizovati tako..bas neozbiljno.
tt sa A5 u inat Mi6
Свакако, све ово је шала. Донекле. Ионако немам смисао за хумор
Comment
-
Originally posted by Победа View PostЧини ми се да и јесте Бојана.
Свакако, све ово је шала. Донекле. Ионако немам смисао за хумор
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Pa gledajte i učite
Originally posted by Daba View PostOdoh ja da odnesem tetki lek
A zipa ovog kralja
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Победа View PostНе брини и теби је Оља рекла да немаш
Rekla je da ne razume moj humor...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Panchev9 View PostDobar ti kum onda biJo.
Marija-kako nemaš humora? A Cepelin?
I nisam rekla da nemam humora / smisla za humor...
Mada možda ja spadam u one smešne a drugi u duhoviteŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostCepelin je bio za ozbiljno...
I nisam rekla da nemam humora / smisla za humor...
Mada možda ja spadam u one smešne a drugi u duhovite
Skoro sam bio na jednoj "kulturnoj" svadbi.. Prva 2 sata su svirale neke devojke(violina,kontra bas i još neko čudo).. Ozbiljno sam se smorio.. Ko na sa'rani..
Comment
Comment