Originally posted by Sandugp
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by madrid View PostUh 1 dan ne pazis sta se desava na forumu, i pola njih ode. Ako nekog ne mrzi da napise na PM ko je upucen i sta se desilo, posto kapiram da je deo diskusije obrisan, ali samo na PM.
Kako stvari stoje otvorilo se super moderatorsko mesto za naseg super Gorana. Mislim da je volja naroda ovde kristalno jasna i da bi svako mimoilazenje Gorana pri davanju funkcije dovelo bi do novih nereda na forumu
Comment
-
Šta je bre ovo, kakvo je ovo rasulo?
Nema me 12 sati i haos
P.S.
Verovatno sam ja sledeća...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Jax Teller View PostIskoristi preostalo vrijeme i pozdravi se s ekipom
Čisto da preduhitrim, a i treba mi pauza od ove negativne energije koja vlada danima...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostNa kraju ispade da teniski pdf nije najgori. [emoji3]Originally posted by Seoski Terminator View PostGangara ima jednu taktiku, kad on prica onda se sali, kad mu se nesto kaze, zahvali se na vredjanju, vredjao te neko ili ne. [emoji3]
Ako nista drugo, prvi put dadoh Vladanu reputaciju. Gangara cini nemoguce mogucim.
Comment
Comment