Originally posted by Marija81
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by z0La View PostSve zavisi...otvoren ili pritvoren prozor...mnogo je varijacijaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Lord Aleksoni View PostMa kakvo cebe, valja uzivati na ovome, ko od majke rodjen i gotovoŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostZatvoren...Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostNisam ni videla...
Možda je mislio da si preoštra pa ga šalješ da lupa kamen ili ako si ti kamen da hoće da te smekša ?
Gangaricu trebalo bi da se izvinis, pokazi da si dzentlmen, kao sto znam da jesi.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by z0La View PostSkroz? Što to?
Aleksa, to samo u filmovima. Razboleo bi se u roku od 2 dana.
Originally posted by Sandugp View PostIli mozda ima jos neku konotaciju? Ali dobro u pravu si mala je slika bila, pa ju je bilo tesko videti
Gangaricu trebalo bi da se izvinis, pokazi da si dzentlmen, kao sto znam da jesi.
Evo izvinjavam se što nisam videla...Last edited by Marija81; 21-08-17, 00:17.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostZbog raznih posetilaca. Skoro komšiji ušli u kuću dok je spavao...sreća pa nisu imali šta da odnesu, posle čoveka bilo sramota...
Evo neka dodju kod mene, slobodno naci ce dva nemacka ovcara na kapiji.
Olja jel mogu ja da mu lupim samar? Imam laku ruku
Kada vec nudi sam?Last edited by l1m4r; 21-08-17, 00:19.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostSto sramota? Uopste nije sramota nemati?! Mozda nisu mogli da nadju to sto su trazili?!
Evo neka dodju kod mene, slobodno naci ce dva nemacka ovcara na kapiji.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostEto kakav si ti čovek Limeni ja tebi vinjak ti meni šamarčinu poklopušu Olja će biti nežnija (valjda )
2.Vaspitno.
Batina je iz Raja izasla. Da te otreznim, zbog Eme. Ja to za tvoje dobroOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment