Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostSteta samo sto ja nemam tastaturu za cirilice, a ni jezik instaliran na kompu.
Osim ako ti je i to problem?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ja na faxu imam profesora koji trazi da se kolokvijumi i seminarski radovi pisu iskljucivo CIRILICOM. Kaze da je to nase pismo i da on ne zeli da vidi da neko pise latinicom kod njega na kolokvijumu. Jedan lik je prosle godine pisao na latinici( nije isao na predavanja pa nije ni znao, a pri tome se nije ni raspitao), i ovaj nije hteo da mu pregleda haha
Isto tako imamo i jednog lika iz Libije koji ide sa nama na fax, i on je pre kolokvijuma morao da mu trazi da mu kolokvijum bude na latinici, i ovaj mu izasao u susret
Sto se mene tice, ja iskljucivo pisem pisanom cirilicom, navikao sam, a latinicu koristim samo na netuDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Видиш, када сам и сам то урадио, чисто да ти покажем како се брзо прешалтаsigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Нема Акише, изгледа тражи ћирилично писмоsigpic
Comment
Comment