Originally posted by Rossonero
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ves View PostOpet izvrtanje riječi. Nikog ja ne nazivam neprijateljem niti ih imam, naročito ne među ljudima sa kojima nikad u životu nisam minut proveo, ovo je bilo karikiranje toga kako se meni čini da ti mene doživljavaš na osnovu svega ovog. Drugo, vidiš li da pola administracije i moderatora nije sigurno kako zapravo poeni funkcionišu? Kažem ti da sam pitao i da mi je rečeno da su oni obične opomene dok se ne nabere 100, nakon toga ide automatski ban. S tim znanjem sam ih i dijelio. I svaki je opravdan i u skladu sa pravilima foruma.
Nakon što sam se raspitao. Sve nakon, ne prije. Zamolio bih te da uzmeš kao opciju da ja nisam kakav papak nabjeđeni koji je jedva dočekao da se dočepa pozicije moderatora da bi se mogao obračunati sa ličnim neprijateljima, pa mi se onda obratiš. Nije ti ni malo fer taj " ton " od starta prisutan u svemu što napišeš. Lijepo budi objektivna.
Originally posted by torpedo View PostTi se ovde zezaš a Niče u problemimaLast edited by Marija81; 20-08-17, 22:36.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostJa se izvinjavam ljudi što i ovde spamujem ali prosto moram, svaka čast tebi lično Olja na ovakvom ponašanju i hvala ti što nas poštuješ toliko.
Spoiler
Posle toga evo želim javno da prijavim člana Vesa za vređanje i spominjanje privatnog života i aludiranje da sam alkoholičar.
Spoiler
Spoiler
Svaka čast na odabiru moderatora i dozvoljavanju istih da vređaju i kažnjavaju koliko i kako im je volja pa posle toga kada vam se neko obrati vi spuštate sa rečenicom "nebitan si ne smaraj me".Svaka čast još jednom na poštovanju korisnika ovog foruma i na profesionalno urađenom poslu.
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostA ko tebi salje ss sa moderatorskog chata, koji obicni clanovi ne mogu da vide ?sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Eto ukopa coveka bzvz ..jbg ostaces bez insajdera
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Koliko vidim samo sa tobom imam problem...tj ti sa mnom...tako da..sorry
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Sve je Fresh objasnio...
Comment
-
Olja i Gang izgledaju kao prvačići...
Čupkanje za kikice i ostalo...
Beskrajno ste simpatični,mame mi...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostNije bitno ko mi je poslao, snosim odgovornost za taj post ali ne želim da se ovo izbriše i da nam bude kako kažu izduvni ventil. Ako su pravila jedna prema meni neka budu i prema njemu.
Comment
Comment