Dani k'o godine prolaze, ali docekacemo veliki Akijev (ko zna koji) povratak!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ma izjava ko izjava, nista specijalno, malo je glupo sto nije prozvao ni alt right, ni naciste, ni kkk, ni sa druge strane antifu, nego je rekao "on many sides" ali nista strasno, vise sam naveo kao primer. Ali stvar je u tome sto bi Aki na neki nemoguc nacin zapoceo diskusiju, velicanjem poteza, a kad ga nema bude dosadno. Nebitno o cemu se radi. Da je tu znam da bi spomenuo Guam npr. Meni glupo da pisem o svemu tome, kad znam da covek, koji zastupa drugu stranu ne moze da napise odgovor.
Comment
-
Koliko je Aki propustio...
Verujem da će to jedan dobar , duži post ( bar duži od onog zbog kog se selio ) nadoknaditi.
A čujem iz pouzdanih izvora da je već krenuo da hvata tezeŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Nekoliko dana mi je trebalo da iščitam teme koje pratim doduše sa pauzama, jer nisam za računarom stalno, a malo sam ih i preskakala, no one se gomilale... to se dešava jedino kada idem na odmor.
I sada iščitam sve i već nekoliko minuta niko ništa ne piše
Šta vam je bree?
Eee torpedo to se zove bad luck...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
No aki no party.
Poslednjih par dana jedva 2 strane ispisane, inace bi bilo bar 10.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment