Ako se ne mozete sporazumjeti ni na jednom jeziku to je idealna prilika da isprobaš sreću sa naked man-om.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bio sam ove godine, protiv Sparte, Cuke i Irtisa(dobro to je bilo na jugu) za sad. Protiv Sparte je bilo najjace, protvi Irtisa najgore meni licno, a protv Cuke krenuo pljusak. Mozda odem na Krasnodar, ali ako bude ocajan rezultat necu, zato sto kapiram da ce da se politikanizuje u jos vecoj meri nego inace.
Comment
-
@Jax
Ne kapiras, ja zelim da se vratim sa ovog odmora, a ne da me ajkule pronadju haha.
Ali hajde, videcu kako situacija ide.Last edited by colchonero; 16-08-17, 19:58.
Comment
-
Ah madjariceOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Jax Teller View PostAko preživiš imas odličnu priču za unuke.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment