Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
4 Reči - Čarolija peciva Novi Sad.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ne Roso, nego si ti potpao pod uticaj.
Nesto se tu ubacujes u Gangaricevu i moju raspravu nicim izazvan i nepozvan - degutantno je to vrlo. I onda pocinjes da sales pesme i provociras bez ikakvog razloga.
Ako se Gangaric i ja prepucavamo, ne prepucavamo se ti i ja. Bas bih voleo da mi navedes kako sam se ja to prema tebi lose poneo i gde se moj odnos prema tebi izmenio. Da tebe nisam mozda negde povredio, uvredio i slicno? Da te nisam nekada iskulirao ili se postavio lose, bahato, nadmeno prema tebi?
Ako neki problem Gangaric ima sa mnom (mada ja i tu problem ne vidim, ali on verovatno vidi), to je izmedju njega i mene i koliko god da si ti dobar sa njim ili sa mnom to se tebe ne tice, tacnije ne treba da te se tice. Mnogo je bezobrazno, smesno i klinacki uletati tako. Ispade da Gangaric ne moze sam da se izbori pa mu treba tvoja i Leksina podrska. Omalovazavate tako nesvesno prvo njega, pa onda i vas same.
A sada sto se tice misterioznog lika koji se poigrao sa Akijem i Fiksnim, prilicno sam siguran da sam provalio ko je.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Meni je def Jax najsumnjivije lice..ni tri Nusica mu nisu ravna...cim on nas sve voli i to onako javno, u gluvo doba noci...
Hmmmmm...
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Pre nego sto predpostavim, moram prvo da pitam jel na bilo koji nacin ugrozena ta osoba u kolik ose moja predpostavka ispostavi tacnom?
Da li smem uopste da kazem?sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostBojana,
Moze onaj admin sada [emoji3]
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostMeni je def Jax najsumnjivije lice..ni tri Nusica mu nisu ravna...cim on nas sve voli i to onako javno, u gluvo doba noci...
Hmmmmm...
tt sa A5 u inat Mi6DALE 1992-2020NIKAD ZABORAVLJEN
Comment
-
Niko da odogovori, jel smem da iznesem predpostavku ili ne smem. Nemoj posle da bude neki problem?sigpic
Comment
Comment