Ne treba, hvala lepo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by madrid View Post
(rosso mi jos davno kad je bila ona rasprava na PL preko PM napisao komentar
Upravo si svoj ban iskomentarisao od a do ž.Last edited by Rossonero; 14-08-17, 09:43.
Comment
-
Vidim spremio Maadrid referat. Nisam stigao da ga procitam, ali moram to uraditi cim budem ugrabio malo vremena, jer ne bi on sigurno pisao ovoliki post a da tu nesto nije mutno.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Poceo sam da citam i vec sam se zacenio od smeha.
Madrid, LEGENDO, pa jel zelis da komentarises ban i stvari oko bana ili ne zelis?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostBio si clan foruma 2011,2012,2013. godine?
Edit: Tesko je napisati neke stvari a da se pogresno ne protumace(kao ovo sad) ako ne mozes gestikulacijama ili visonom tona da docaras.Last edited by colchonero; 14-08-17, 10:23.
Comment
-
Sve mi je jasno, postujem njegovu odluku ja. Hteo sam da napisem o nekim clanovima(za koje ne znam koji su!! niti sumnjam na ikoga) da ih zamolim da mi se ubuduce obrate kao ti(zato sam dao tvoj primer). Zato sto sam cuo da se Akiju desilo nesto slicno. Ovo mi je bio samo najsveziji primer.
Edit: Idem, tek uvece cu biti online, pa ako ne odgovorim na nesto sorry.Last edited by colchonero; 14-08-17, 10:31.
Comment
Comment