Originally posted by l1m4r
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by bice View PostPada kvota na fiksnog da ce prvi u banovice 1.5 vec.
1.05 je Fiksni. Glupo mi i da dam kvotu za njega bez vezivanja
Madrid je tu oko 3ke.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Hahahahaha, fiksni brate iskuliraj nemoj da te lože. Nemojte se vredjati nema potrebe. Aki je takav kakav je, ti si takav kakav si, lak na obaraču. Samo lagano.
Dajte bolje neku kladionicu šta će biti sa Gangovom svastikom i hoće li je Bane ili Limar osvojiti...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
-
Ma iskusno ce Aki navuci njih, na njega je sad oko 2. Mada ti si mozzart, oni svaki minut smanjuju kvote, ja sam meridian kod mene najpovoljnije.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostDajte bolje neku kladionicu šta će biti sa Gangovom svastikom i hoće li je Bane ili Limar osvojiti...
Meni rekao da skinem bradu pre dolaska i da ne pijem vinjak 2 nedelje.
Jbg ima Aki spiku za banovice. Zato je i velika kvota na njega. Stelujem Vas da uplatite (Dajem Bojani i Olji po 30% da ga ne banuju. Kuca uvek dobija)
Mozda bude najpovoljnije, kada ne mozes da isplatis to.
Ostavaljam ti Rossa i Mandu da te opljackaju.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostMuskarac koji mijenja zene je pametan muskarac.
Muskarac koji mijenja klub za koji navija je pizda nelojalna.
A naravno da sam ja zicer za banovce uvek nisam ko ajnstaj da se uvlacim gazdama uvek kad je gustoLast edited by 61563; 08-08-17, 00:13.
Comment
-
Nisam znao da je Princara u igri opasan je to igrač. Vidim obojica ste gledali Kuhinju i zaljubili se ti u Viku on u Kris..tj Mashu Gorban. Ne znam da li će vam to svastika oprostiti. Bane je švalerčina, jedino Goku, njemu dajem najviše šanse. Filozofiraće nešto smoriće je, ona će misliti da je pametan pa ode ona sa Gokuom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
Comment