Originally posted by Боги
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostNe kazniti nego usrećiti Nismo mi u fazonu da kažnjavamo ljude,mi smo revolucionari mi se borimo protiv takvih stvari Usrećiš je kao muškarac onako kako ti umeš ona bude srećna ceo taj forum bude srećan i mirna Bačka
Mada novi drugari neće da nam je opišu izgleda je neki opasan đavo
Чим се толико интересујеш да је неко смири
Иначе Фиксни се вратио, још једна вестLast edited by Победа; 05-08-17, 14:34.
Comment
-
Da Fiksonji danas istice ban ... Nije se jos nigde javio?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Dajte meni tu Sajberku, ipak sam joj ja najbliži geografski I Indigara, ali on se ne pojavljuje
@Šandu dakako, pisao je u kk crvena zvezda i teh. pitanjaТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
-
Veruj mi celo jutro pratim i cekam te. I odem na pola sata - i ti banes bas tad
Skokni i do tenisa nakon togasigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
A ne na tenisu necu napisati nijednu rec dok su admini bojanaBG i miloolja,takodje necu im se obratiti,ni direktno ni indirektno da nebi bilo problema,tjmda ne pomisle da ih provociram sto nikad i nisam al ajde
A inace da uvek sam protiv diktature ,tiranije,ali zbog lose organizacije to vam je propalo,tako da su cak neki nastradali bivi i Gang zahvljujuci pre svega ajnstajnu al sta da se radi,ni ti ih Princoni nisi zastitio
I taman mislim da se smirio kad evo ,opet mucki provocira,udara ispod pojasa i navlaci me na temu MUFC...odg cu ti i to kasnije,mada si i tamo naveo neke netacne info,moras bolje da analiziras
Comment
-
Comment