E idem sa ovog foruma tamo ima ta Sajberka deluje mi kao fina tetka a i čuo sam da je zagorela
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostMogu na Gangarića i sa tužbama ne bojim se ja Isto koliko mi treba da ih pravimo od gline tako smo i mi male bebe za ove momke
PS. Da vas ne zacudi - imamo specifican smisao za humor"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by jronostime View PostNe brinite, ne ujedamo. Dosta nas koji smo presli se zna u RL, druzimo se po kaf.. ovaj bibliotekama i uglavnom smo fini momci.
PS. Da vas ne zacudi - imamo specifican smisao za humor
sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostE idem sa ovog foruma tamo ima ta Sajberka deluje mi kao fina tetka a i čuo sam da je zagorelasigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Što se mene tiče ujedajte daću vam i pravac koga,kad i kako (šalim se naravno ) Btw dajte malo informacija o toj Sajberki evo ja ću da se žrtvujem ako treba nagnaću babu što bi rekao Velja Ilić
Last edited by kronostime; 05-08-17, 08:07."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostKad vidi Žirua ima da se baca na mene kao Nejmar na pare.Nego nešto razmišljam mogao bi i Bane da odradi taj poslić
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Originally posted by Bane je View PostČek.. Ako sam dobro razumio tu nevjestu treba kaznit... A ja bih joj bio više nagrada. Ja ti dođem ka sexualna sedmica na loto za žene.
Mada novi drugari neće da nam je opišu izgleda je neki opasan đavosigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostNe kazniti nego usrećiti Nismo mi u fazonu da kažnjavamo ljude,mi smo revolucionari mi se borimo protiv takvih stvari Usrećiš je kao muškarac onako kako ti umeš ona bude srećna ceo taj forum bude srećan i mirna Bačka
Mada novi drugari neće da nam je opišu izgleda je neki opasan đavosigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Ljudi culi tema Ujedinjeni Vinjak kreirana i dosli da slave svoju slobodu, kad ono truba. Aneksirala nas diktatura.
Stvorit cemo dame i gospodo novu temu, temu koja ce nositi naziv Intelektualni Vinjak.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Nisam nista pogledao, jel sta pricao slicno onom mom sto sam ja pisao ovdje
Nije mi bas internet ovdje, ko kad daleko od civlizacije
IMG_8929.jpgsigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Vidi Akija glumi gorštaka Sinoć sam sa kumom i ortacima imao diskusiju da treba razjebati ove agencije što kupuju igrače i dozvoliti samo klubovima da upravljaju transferima i da imaju pravu da otkupe igrača.Ovo sad što je on uradio će da otvori toliko rupa u zakonu da se neće znati ko koga grebe u budućnosti.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment