Sad kad uvalim ovim novajlijama vinjak po 600 dinara ima da budem Šabački Bil Gejts
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Neka iskoriste svojih 5 minuta slave, sutra ćemo biti svedoci istorijskog povratka koji će zaseniti najmasovniji transfer u istoriji ovih prostora, a i šire
tj. već danasТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Kako sam se prevario, mislio sam da je vojska vlasti, kad ono..Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by Боги View PostKakvo je ogovaranje ovo. Pratimosigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Ti ćeš brate kako si počeo za 2 nedelje imati više postova od mene za 4 godine što sam ispisao
Nego reci ti meni, je l prebegao neki grobar ovamo ili sve cigani?Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
I ne trebaju nam grobari,tojest mogu ako vole vinjakLast edited by Lord Gangarić; 05-08-17, 02:56.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Egzodus je sa B92, manje-vise politika kao pokretac fabule kao i sve u zivotu.. Ko ima stomak, neka baci pogled. Ekipa sa sporta se pobunila (koja je inace vecina), malo izvidela situaciju, ovde se pronasla kao svoja na svome i skucila se.. A migranti i dalje pristizu, ovo nije ni blizu sta ce da bude, verujte
@realnost
Cimao sam ih, medjutim grobari ko grobari, sisice ( ) jos razmisljaju ali se nadam da ce doci. Kada krene malo ovde prica eto i njih..
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostJedan prijateljski savet krajem meseca se primirite pošto je tad pogibija a ostalo će sve biti u redu Košarkaški i fudbalski pdf je više nego korektan,politika je ovde uglavnom u ovom offtopic delu i tu se priča komplikuje ali ovamo na sportovima je i više nego dobro
Nadje se u tragovima naravno, neizbezno je to u sportskim temama, budzetima i sl ali sve u granicama normale.. Zato ce biti zanimljivo kada avangardisti stignu, tu ce biti pokolja
Comment
Comment