Kažu izgasili dok Goku ne dodje. Ne znam šta će sada biti.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sada kada si se vratio, mozda vrate i temusigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Aeee ne galami vise. Cim si krocio i poceo da pises ovde, stidljivo doduse...sve ce to biti kako treba. Daj si vremena samoLast edited by miloolja; 04-08-17, 17:37.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by GOKU View PostNe stvarno, ja sam bio za to da imamo mesto na kome ćemo pisati o ozbiljnim temama, politika, ekonomija, Rusi, Ameri, intelektualni razgovori za razliku od one pričaonice i lepo je krenulo, koji q. se desio?
Comment
-
Originally posted by Lord Aleksa View PostSrećom ostavili su nam Lepe žene svuda oko mene, čudi me da to nije spojeno sa slike, klipovi, gifovi...Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Vodjena je bitka, bilo je stradalih, ali ne moze se protiv vladajucih dok isti drze i sud. Kadija te tuzi kadija ti sudi. Korupciji i ugnjetavanju ce doci kraj kada se pojavi heroj iz naroda, koji ce nas voditi u Veliku Bitku.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment