Pogledah Ben Shapira kod Rogana, odlican je podcast bio
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pa kazem ti za njih je otkaz raskid ugovora. I ako to nije isto, njima je to najblize tome.
Pa pazi, svi oni rade neke procene, primer ocekujem da se prodam milion dresova. Ti od masine ocekujes da napravi hiljadu stolova.
Ocekivanja\realnost ?
Sami su fudbaleri dozvolili da se ponasaju prema njima kao prema masinama. Pojava silnih agenata, menadzera..Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Prodaja dresova ne interesuje klubove. To interesuje sponzora opreme i oni na osnovu toga daju klubu procenat na onu cifru koju su im vec dali da im budu sponzor.
Ono sto se mijesa jeste ta brend vrijednost.
Pitaj iole iskusnog marketara, koji je dobar u svom poslu reci ce ti brend nema vrijednost, onakvu kako je mi zamisljamo. Puno tu drugacijih faktora utice.
Pa sto ne raskidaju ugovore, kad nece klubovi da ih puste?
Sto Sanchez recimo nije raskinuo ugovor i otisao dje mu je cejf?sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ne moze dati igrac otkaz jer vjerovatno nije praksa da se to stavlja u ugovor kao mogucnost. Ali ipak ima primjera kada igrac dadne otkaz jer ima takvu stavku u ugovoru. Alves je otisao iz Barselone kao slobodan igrac a imao je ugovor na jos godinu dana. Primjera sigurno ima jos.
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostKakvi su robovi ovi igrači haos. Imaju milione ali su i dalje u velikoj igri siromasi.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Bane je View PostTebi da prodam, TEBI!!! Ti samo KUPAC!!! Stvarno si me ovim uvrijedila...
Zlatnom!
Dano ako budem dolazio na jedan dan u Šabac, oli mi moć obezbjedit 5,6 konobarica.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Dok se nije vratio on nisam htio pisati o tome
Moj prijedlig je:
Tema: ujedinjeni vinjak da se preimenuje u : Političke/Ekonomske/Socijalne diskusije i aktuelnosti
Nek poprimi ozbiljan diskurs
eh sad ako kolindi ispadne sisa, bakir napuse 2.0, dodik zapjeva bosnom behar probeharao, ili vucic prizna da ne radi bas 24 sata to treba biti dio pricaonice.
Sve ostalo sto je vazno za regionalnu ili globalnu politiku nek ide u gore navedenu temu.DALE 1992-2020NIKAD ZABORAVLJEN
Comment
-
Originally posted by Jax Teller View Postu ostatku samo imam reci:
mrzim vas sve, jer forumas poput ganga koji daje ovom forumu poseban šlif mora da ohladi, ne znam gdje to vodiOriginally posted by Jax Teller View PostDok se nije vratio on nisam htio pisati o tome
Moj prijedlig je:
Tema: ujedinjeni vinjak da se preimenuje u : Političke/Ekonomske/Socijalne diskusije i aktuelnosti
Nek poprimi ozbiljan diskurs
eh sad ako kolindi ispadne sisa, bakir napuse 2.0, dodik zapjeva bosnom behar probeharao, ili vucic prizna da ne radi bas 24 sata to treba biti dio pricaonice.
Sve ostalo sto je vazno za regionalnu ili globalnu politiku nek ide u gore navedenu temu.
U kakvoj si to kafani daj neki info,nisam nikad bio u Sarajevu ne znam kako se pije tamosigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
treća stvar
I to sto se separatisemo ninje bas najbolje, ovdje ima jako finih duša, a većina je takva trebamo da volimo jedni druge. Tu smo svaki dan al imajte na umu, mi smo izabrali reci svoje misljenje pa makar i na forumu..
Spreman sam na Banovice jer pisem post za post, ali vrijedit ce ako ce imalo pomoci.DALE 1992-2020NIKAD ZABORAVLJEN
Comment
Comment