Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pitaj je da mi proda, ja sam kupac, jbg ko sam ti... hahahah mator muškarac da pita mamu..jaoooosigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View Post
Pitaj je da mi proda, ja sam kupac, jbg ko sam ti... hahahah mator muškarac da pita mamu..jaooooŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostBane brate molim te ako budeš svraćao ikad u Srbiju javi mi se,ja tebe legendo moram da upoznamТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by miloolja View Post
Pitaj je da mi proda, ja sam kupac, jbg ko sam ti... hahahah mator muškarac da pita mamu..jaoooo
Originally posted by Marija81 View PostOlja, sada si srušila snove jednom mladom, divnom momku
Originally posted by Lord Gangarić View PostBane brate molim te ako budeš svraćao ikad u Srbiju javi mi se,ja tebe legendo moram da upoznam
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Kupac, kupac, nego, a tim konobaricama daj džabe smokve, e a šta ćeš majci reć...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Bane malo drema,uz to smokve sprema,
i zimnice dosta,nista nece ostat.
Na forumu on sve cure bari,
Lisac je on stari
U Srbiju kada svrati
Gangari on neka se obrati
da mu vinjak u potocima tece
i da ga srce vise ne pece
jer Bane srece sa zenama nema
sada i za Olju, Bane plan sprema.
Zimnicu posalji,potrudi se Bane
samo nemoj da prodjes kao kod Brane...>> AC Milan,FK Partizan,KK Partizan,Novak Djokovic,F1,Leclerc,Ferrari,Fernando Alonso,Bogdan Bogdanovic <<
Comment
-
Izazov za Dejana, 4 strofe po 4 stiha u dvanaestercu, abab ili abbaТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by Tarantula View PostKakav vam je moj novi avatar, a?
Riječ je riječ Roso, ide Neymar u narednih mjesec dana na avatar, stigla zvanična potvrda.
Originally posted by Ognjen View PostJa bih ti Pikea dao.
Roso, nisam zadovoljan.
Comment
Comment