Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by skeptik View PostDzaba i da ti se isprica sad kad znas rezultat ali nas par ludaka koji smo ovde ovo pratili do jutarnjih sati pamticemo ovo za ceo zivot. Pogotovo Floridu. Vladan dva puta govorio "gotovo je ovo", "na spavanje" a ovaj se vraca iz mrtvih i pravi preokret. Ovako nesto se desava samo jednom u veku.
Sve je okrenuo, ja jedino Virginiu nisam nategao, ali nisam sumnjao u pobjedu niti u jednom trenutku.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostIskreno da nisam otvarao kafić jutros ne bih ni pratio , al ovako me uhvatilo i onako ujutru dosadno pa sam ispratio . Jbg nisam bio budan kad je bila prevaga za Floridu
Kako je Clinton tonula, tako je i fiksni se sve manje javljao... A u trenutku kada je Trump debelo zaostajao na Floridi, Akiju je misteriozno nestala struja, ali se ipak pojavio kada je DOnald uskursnuo
Sve u svemu, duga i nezaboravna noć u svakom smislu riječiLast edited by luka; 09-11-16, 18:40.
Comment
-
Danas sam rekao da mogu fiksnog kao analitičara na CNN.
Mislim da na CNN-u još uvijek ne znaju šta ih je snašlo i misle da Clinton još ima šanse
Ono njihovo sinoćnje pokrivanje je bilo toliko neukusno, da se još uvijek stidim za sve njih. Onaj jedan komentator je negdje oko 3-4 ujutro, tek počeo uzimati kao neku soluciju da bi Trump možda mogao ZAKOMPLICIRATI situaciju
Comment
-
Comment