Originally posted by Marija81
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kako da ti objasnim?
O čemu mi sada pišemo, o čemu smo pisali celo veče?
Ni reči o ekonomiji ili politici...Znači pričaonica 2Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Hocete prestati da sirite neistine sta je Olja pisala i mislila??
Pobeda da pronadje jedan moj post gde sam kritikovala te duboko-intelektualne razgovore u Pricaonici. Jedan post.
Kad mi je bilo zanimljivo prikljucila bih se, kad nije ignorisala i cao.
Dosta vise izmisljanja. Da ne (o)pominjem da ti je ton previse visok i ostrascen. Spusti malo loptu...zezaj se, sali se...tako ste tamo radili, zar ne?
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Onda da dodolamo za kišuŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostKako da ti objasnim?
Ni reči o ekonomiji ili politici...Znači pričaonica 2
Само погледај почетак где Ганг и Аки коментаришу економију Тексаса, касније је коментарисан Епл и онда вештачка интелигенција. Ти си у том тренутку улетела с причом да је Аки контрадикторан итд. После те мале расправе Акија и тебе, креће тема о Јапанцима и Африканцима. Да би се после тога створио хаос опет.
Originally posted by miloolja View PostHocete prestati da sirite neistine sta je Olja pisala i mislila??
Pobeda da pronadje jedan moj post gde sam kritikovala te duboko-intelektualne razgovore u Pricaonici. Jedan post.
Kad mi je bilo zanimljivo prikljucila bih se, kad nije ignorisala i cao.
Dosta vise izmisljanja. Da ne (o)pominjem da ti je ton previse visok i ostrascen. Spusti malo loptu...zezaj se, sali se...tako ste tamo radili, zar ne?
tt sa A5 u inat Mi6Originally posted by miloolja View PostTacno da je zesci gnjavez postala tema u kojoj glavnu rec vode nekoliko clanova.Last edited by Победа; 02-08-17, 01:45.
Comment
-
A povod je bio...?
Priznaj da si celu noc ovo trazio? [emoji23]
I da nemas ni ti smisla za humor
tt sa A5 u inat Mi6Last edited by miloolja; 02-08-17, 01:46.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostKako da ti objasnim?
Ni reči o ekonomiji ili politici...Znači pričaonica 2
Comment
-
Pa nije mi dovoljno...jer meni stvarno nije smetalo..a da ste gnjavili jesste..
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Comment
-
Originally posted by Победа View PostО мој Боже које је ово испирање мозга. Па наравно да није било речи када сте ви уништили тему. У буквалном смислу те речи.
Gde sam ja spamovala?
@LordAleksa
Akijevo znanje (van ekonomije) smo videli večeras kada sam ga upropastila...
Do te mere da mi na par pitanja čak nije ni odgovorio...
EDIT: U pričaoniiici vam to nije smetalo već ste terali svoje, zašto ovde smeta?Last edited by Marija81; 02-08-17, 01:53.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostUništili temu? Koji to mi?
Gde sam ja spamovala?
@LordAleksa
Akijevo znanje (van ekonomije) smo videli večeras kada sam ga upropastila...
Do te mere a mi na par pitanja čak nije ni odgovorio...
Comment
-
Како си ти одговорила Акију, тако ћу и ја теби.
Погледај пар страница уназад и видећеш. За време дискусија, ти си се убацивала с причом да је ова тема бесмислена.
Originally posted by miloolja View PostPa nije mi dovoljno...jer meni stvarno nije smetalo..a da ste gnjavili jesste..
tt sa A5 u inat Mi6
Ја овде завршавам ову бесмислену расправу, можемо да расправљамо о озбиљним стварима на овој теми.
Такође можете да угасите исту, можете и мене да банујете, већ је један члан банован без разлога. Ваша воља, имате сву слободу да одлучите шта ћете урадити. Поздрав.
Comment
Comment