Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kako ono jedan naš član kaže-pošto sam intelektualno uništila jednog člana mogu sada i o vremenskoj prognozi.
Kod nas pakao, opet noćas nema spavanja...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
I onda si se Maro vratila u ovaj neinteligentni deo zaboravljene i ostalih glupih asocijacija teme.
Ehhhh...sto ti zivot...
tt sa A5 u inat Mi6Last edited by miloolja; 02-08-17, 00:21.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostOnda kupaći Navalile sa šortsevima da pokriju čoveka bož'sačuvaj...
tt sa A5 u inat Mi6Last edited by miloolja; 02-08-17, 00:21.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Sacu ja...samo moram da prebacim neke postove...ne teme...ipak postove...tininiiniii
tt sa A5 u inat Mi6Last edited by miloolja; 02-08-17, 00:14.sigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostI onda si se Maro vratila u ovaj neinteligentni deo zaboravljene i ostalih glupih asocijacija teme.
Ehhhh...sto ti zivot...
tt sa A5 u inat Mi6
Ipak je na pričaonici lepše...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
-
Kažu kod mene 24
Ja merila 29 kod mene u dvorištu...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Haha Vladane kazi nesto pametnije, nemoj samo T da meris
Lasko,a..? Dobro..inace vam drug ne priznaje vise ove kerefeke od off tema vec iskljucivo onu u NBA..
Nije ni to lose..
tt sa A5 u inat Mi6Last edited by miloolja; 02-08-17, 01:05.sigpic
Comment
Comment