Seselj i njegova doslednost.. S 17 godina usao u savez komunista, sada je glavni protivnik komunizma. Lepo je pricao Momcilo Djujic o njemu. Uostalom da ne pisem, Uros je lepo i jasno sve objasnio.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Он је до јаја добро одрадио кампању пред изборе. Мислим када причамо о маси, одлично. Имао је три речи које врти и убио је са тим. Али да не дужим много, рећићу само да он ван тог просеравања нема (и не зна) шта конкретно да каже. По многим стварима и нема конкретан програм.
За време Слобе била слична прича као са Вучићем данас. Нико ништа у медијима од опозиције није смео да каже. И онда једном су морали да их пусте да причају али је Слоба урадио до јаја паметан потез. Каже, ок, може, доведи их у емисију али нек причају минимум два сата.
ЕЕееее онда су у проблему. Они имају до јаја уклопљену причу за неких пола сата. Тако је и са Радулетом. После ће сами себе да укопавају. Плус им тим постављаш сасвим нормална и легитимна питања на која они нису навикли да одговарају и потписали су себи дно.
Сад ја Радулету да дам 2 сата он би се усрао себи у живот.
Да не причамо о томе колико им је цео покрет дебилан и што немају једног (од 16-17) нормалног посланика.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Za to si u pravu, njegova ciljna grupa jesu razocarani ldp-ovci i ds-ovci.Pre bih i ja dao njemu glas nego Cedi ili Sutanovcu.Boze, koje teske dileje.Jos je Bosko klasa za njih, a on mi je delovao u pocetku smesno.Kakav god bio, narod moze da ga pogura samo kako ne bi vise gledao SNS.
Kandidat iz SNS-a, Jeremic i Dacic ce imati sigurno vise glasova od njega ukoliko se druga dvojica kandiduju.
Comment
-
Auuu ,najvise mi je milo zbog svih ovih holivudskih zvezdi , i ostalih koji su davali podrsku Hilari.
A nije ih mali broj - Lebron James,Kejti Peri,pa ovaj Dzej Zi i Bijonse ,Madona,Lady Gaga,Majli Sajrus (e boze a bila je bas simpaticna u onoj seriji "Hana Montana") Robert De Niro,Dzordz Kluni,Ricard Gir,Arnold Svarceneger,Suzan Sarandon,Kolin Pauel,pa porodica Bus,Mark Zunkenberg,Stiven King,pa ovi iz Epla - Tim Kuk i Stiv Voznijak , .. ali mi je veoma milo zbog Andersona Kupera iz CNN.
A inace ,bas me interesuje dal ce Majli Sajrus,Lena Danam i Ejmi Sumer da napuste Ameriku ,posto je Tramp pobedio.
E da ali najaca mi je izjava Ser ,nakon pobede Trampa
Osećam se kao da je neko preminuo u mojoj porodici. Doživela sam 11 predsednika, i nijedan nije bio poput njega. Razumem zašto je svet u strahu
Niko od njih se nije osecao tuzno kada su razarali drzave po svetu.
Tako je Trampe , u inat mnogima je pobedio.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostJel moze neko ukratko da mi kaze sta se pisalo ovde sinoć od 22h pa do sad.
Comment
Comment