Americka policija 15 dana evo priprema teren za njegov dolazak ovdje,cak su i doktore njhove doveli,zablokirace pola ulica,citav hotel zakupljen samo za ovoga Pen(i)sa.Ka da ce ga ko dirat odje mi smo pitomi narod.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mara je u stvari prihvatila funkciju ali svoje dužnosti obavlja iz senke
Originally posted by Uroš View PostJeste ga izreklamirao. Još sam neki dan pročitao od nekog vinjaka, ne sećam se koji član je u pitanju, kao mešao vino i vinjak... I ja kao hajde da probam. Stvarno su opasni vinjaci, treba Rubin da vas urami.Last edited by Lord Gangarić; 01-08-17, 17:21.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Aee šta kukate, jel je leto il nije...doduše za vikend će biti baš žestoko, al valjda ćemo preživeti.
Samo da (mi) je toplo
tt sa A5 u inat Mi6Last edited by miloolja; 01-08-17, 17:48.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostNjet, samo ti fali 1l Laškog u sistemu i odmah ti se razbistre neke stvari u vezi Marića. Ostaje neshvaćen za više trezne do daljnjeg.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ovo Marić troluje mi je bilo neobično, pa sam opet omašila suštinu...Troluje li on inače? Sad ga gledam skroz drugim očima -.-
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Ako nudiš vanilice...dolazim.
Vala jeste kod vas pakao. Al vam blizu moreeee
tt sa A5 u inat Mi6Last edited by miloolja; 01-08-17, 17:53.sigpic
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostKakvo je ovo proseravanje?!
Pored Sta trenutno slusate? Treba nam Jukebox
Pored Filmova i serija ? idu recenzije ili sta vec
Pored Pricaonice, i jedno 20 off tema treba i ova?
Prva i osnovna stvar ne znam da li je Gang kontaktiran oko imena, ali ja nisam! BOJKOT!!!
Originally posted by bojanaBG View PostReceno je otvori temu gde cete pricati o politici i ekonomiji, a ne otvori Pricaonicu 2.
Dakle, AI je skroz tema za originalnu pricaonicu, a ne za ovu temu...sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Sutomore??? To pravo kad se spustis pa najblize, jel?Ne svidja mi se tamo.
Vanilice inace jer mi svi iz CG nude vanilice pa se salim
tt sa A5 u inat Mi6Last edited by miloolja; 01-08-17, 18:06.sigpic
Comment
-
A vidiš sad mi sinulo...a šta kod vas zapravo znače predstavljaju vanilice?
I ne znaš ti Ivane ipak bg košavu, veruj misigpic
Comment
Comment