Originally posted by Jax Teller
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nedavno me je mali madrid pitao oko ovoga, kako je moguce da imas 90% porez, a to je zlatno doba Amerike bilo.
Madridista ce uzivati u ovoj temi, postat ce pravi ekonomski kapitalista.
Na ovu cinjenicu da su bili drakonski visoki porezi 50.-tih u Americi, isto tako jedino je Amerika imala industrijsku proizvodnju na svijetu. Sve ostale razvijene drzave su bile razorene od posljedica rata. Zapravo su Amerikanci jedini proizvodili i izvozili sve vani, zbog toga su te godine bile zlatne godine. Onda je dosla ekonomska stagnacija, kada su se oporavile ostale drzave i morao je JFK da smanji poreze za 70%.
Ekonomija za vrijeme Ronalda Regana je bila nenormalna, ali isto tako i on je imao odredjenih gafova.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View Post
Nedavno me je mali madrid pitao oko ovoga, kako je moguce da imas 90% porez, a to je zlatno doba Amerike bilo.
Madridista ce uzivati u ovoj temi, postat ce pravi ekonomski kapitalista.
Na ovu cinjenicu da su bili drakonski visoki porezi 50.-tih u Americi, isto tako jedino je Amerika imala industrijsku proizvodnju na svijetu. Sve ostale razvijene drzave su bile razorene od posljedica rata. Zapravo su Amerikanci jedini proizvodili i izvozili sve vani, zbog toga su te godine bile zlatne godine. Onda je dosla ekonomska stagnacija, kada su se oporavile ostale drzave i morao je JFK da smanji poreze za 70%.
Ekonomija za vrijeme Ronalda Regana je bila nenormalna, ali isto tako i on je imao odredjenih gafova.
Свидеће му се ова тема, да пропагира социјалистичке идеје.
Comment
-
Originally posted by Ser Deni ® View PostAki kakvo misljenje imas o Elonu Masku?
Inace ja bih rado posedovao ovu Tesla 3
Moram nesto za Bezosa da napisem kasnijesigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Elon zasluzuje jedan Strasno mu se divim.
Bezos bratina poceo prodaje hranu u Indiji pre mesec dana i evo gavec najbogatiji covek na planetiOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Ser Deni ® View PostCuo sam da ga je Apple trazio da predje kod njih da vrsi neku duznost, ali je ovaj glat odbioOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment