Originally posted by Seoski Terminator
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
-
da ja stavim Maru za moda na teniskom pdf-u, pa da vidim kako ce da plivahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostDa li bi ti stvarno nekog banovao zbog toga? Na kraju krajeva ako ne želi da učestvuje u tome neka im lepo kaže "momci nemojte mene u tu priču" i kraj.Evo ja sam lično nekoliko njih rekao da iskuliraju od te priče i iskulirali su i može sve to lepo da se reši a ne da se ponaša nadmeno i da se preti banom,neki ljudi su ovde daleko duže i od nje i od tebe i kao što sam rekao nekoliko postova ispod većina nas se poznaje i u životu i druži se redovno tako da imamo i te neke interne šale koje drugi ne kontaju.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostPazi foru hajde nađi mi sad ti granicu tog peckanja administracije,nema je.Prosto ovo što Aki nekad ume da podbode je sve u granicama normale i kada bi se banovali ljudi zbog ovih stvari onda bi razlog bana bio trenutno psihičko stanje admina i preraslo bi u pravu diktaturu bez zezanja.Ako nekom smeta može lepo da mu kaže e brate smeta mi nemoj to,ako taj to nastavi e onda banuj.Prosto ne možeš ti da banuješ nekog ko je na forumu 5 godina zato što je jednom pecnuo nekog,nema smisla i forum bi ostao prazan da je takav slučaj.
Otprilike, vi vec mesecima zezate i zezate i zezate i ne znate sta je dosta...cim nemate neku temu, vi krenete po administraciji jer vam je to neiscrpan izvor zabave, a nama je vec preko glave. Kad biste se samo malo udaljali i videli sta piste, onda bi shvatio koliko preterujete.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostZnas gde je problem, u kolicini zajebancije.
Otprilike, vi vec mesecima zezate i zezate i zezate i ne znate sta je dosta...cim nemate neku temu, vi krenete po administraciji jer vam je to neiscrpan izvor zabave, a nama je vec preko glave. Kad biste se samo malo udaljali i videli sta piste, onda bi shvatio koliko preterujete.
Comment
-
Originally posted by Победа View PostНије баш, кренула је активно опет да се спомиње администрација од тренутка када је Горан банован.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostZnas gde je problem, u kolicini zajebancije.
Otprilike, vi vec mesecima zezate i zezate i zezate i ne znate sta je dosta...cim nemate neku temu, vi krenete po administraciji jer vam je to neiscrpan izvor zabave, a nama je vec preko glave. Kad biste se samo malo udaljali i videli sta piste, onda bi shvatio koliko preterujete.
Originally posted by maliajnstajn View PostSve sto ste vi meni trebali reci, na pp, nemoj molim te, smeta mi. Ja bi prestao istog momenta.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Победа View PostСамо хоћу рећи да је постојао повод за спомињање администрације, таква врста сарказма није потребна.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostPa sta to znaci, da ne smem nikog da banujem a da onda pola foruma ne krene da me zajebava nedeljama?sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostLuia XIV su sprdali svakodnevno i svakodnevno je on slao desetine ljudi na giljotinu. Sta je on trebao reci?http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostPa sta to znaci, da ne smem nikog da banujem a da onda pola foruma ne krene da me zajebava nedeljama?sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostPa sta to znaci, da ne smem nikog da banujem a da onda pola foruma ne krene da me zajebava nedeljama?
Comment
Comment