Gle Aksonu avatara, Princonovic na aparatima
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Princoni View PostMora da je zaglavio u nekim demonstracijama sirom sveta
Valja li mi avatar,vidi dominacije od napadaca 100 sansi juce iskreira za razliku od LakovicaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostRobin Hood ovog vremena,zastitnik slabijih i siromasnih je nas Gorance
Valja li mi avatar,vidi dominacije od napadaca 100 sansi juce iskreira za razliku od Lakovica
Comment
-
Originally posted by Bane je View PostZovite me slobodno "papak" ali protiv Olje neću ni A reć!!!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Da, da, inače mi se uopšte raznim povodima i ***** niste obraćali svakodnevno, ma jok uopšte..da, da...
Navikla sam, ne sekiraj se.
Neiskustvo se piše sastavljeno.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostA zašto bi bilo šta protiv mene rekao?
Sjećam se kad je bio problem sa mjenjanjem potpisa,jedino su Olja i Bojana ponudile pomoć. Niko od drugih moderatora se nije sjetio.
Treba da ih pazimo ko oči u glavu.. Od kad je Brana otišla sa moto pdf, ko da je kolera zavladala tamo.
Ima vas baš dosta u tenisu i fudbalu tako da razmjere njihovog odlaska ne bi bile toliko velike. Ali bi se vidjele.
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Ček ček zar moto gp nije masovan po ženskim članovima foruma?
Nekad je tamo bilo more devojaka.
A ako ćemo iskreno vala pomagala sam ti oko mnogih problema sa forumom, ne samo oko potpisasigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostČek ček zar moto gp nije masovan po ženskim članovima foruma?
Nekad je tamo bilo more devojaka.
A ako ćemo iskreno vala pomagala sam ti oko mnogih problema sa forumom, ne samo oko potpisa
Ako ćemo najiskrenije, da mi Olja nije objasnila kako se slike skidaju i prebacuju, ja to ne bih ni danas znao. Pa bi ona "muška" tema imala bar 50 strana manje.
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostČek ček zar moto gp nije masovan po ženskim članovima foruma?
Nekad je tamo bilo more devojaka.Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
Comment