Originally posted by bici
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by torpedo View PostIma par bisera
http://www.b92.net/putovanja/zanimlj...nav_id=1287504
Al kod ovog sto zivu kokos poneo da mu se ne pokvari meso....evo jos se smejem i ne mogu da procitam do kraja...
Strasno kakvih ****** ima.
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostHoćeš da kažeš da imaš bradu bolju od ove? Ako je to istina odustajem od ideje da Žiru bude zaštitno lice ovog foruma,dokaži da imaš bolju bradu i ti ćeš biti taj mač udarnik protiv diktature !
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Princoni View PostKakvo je vreme doslo, vise ni Gorana ne smem da zovem Goran jer je banovan pa ne moze da mi da dozvolu da ga po imenu zovemLast edited by Sandugp; 29-07-17, 18:13.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
E da dobro me podseti, zahtevam da se banuju svi koji su me zvali licnim imenom, a ima ih vise na ovom forumu. I to ih bas ima.
Najmanje na 7 dana, da uzivam malo sam ovde.
Mada, ne znam ko ce onda ostati ovde da mene banuje posto sam otkrio Goranovo licno ime.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostIskreno,tvoje ime sam tek sada saznaosigpic
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostUpravo sam kontaktirao Gorana imamo njegovu dozvolu rekao je ako treba dobićemo i na pismeno.Slobodan narod 1 Diktatura 0.
Originally posted by Sandugp View PostSada ozbiljno Princoni brate, jel znas uopsteda se Goran ne zove Goran, nego Dejan .... ups
Comment
-
-
Ma dobro, manje vise. Padaju mozda one klinke na koje on ne obraca paznju. Ali ove Goranovo godiste (75), i nesto malo starije ili mladje nisu nesto odusevljene. Pricao mi.... Ups, sada mu i godiste odadosmosigpic
Comment
-
6.1 Apsolutno se svi članovi foruma moraju pridržavati ovog pravilnika, onakvog kakav je u tom trenutku.
Administratori foruma imaju pravo da u izuzetnim situacijama odstupe od ovog pravilnika, ali samo ako je to u interesu foruma i ostalih članova.
Pozivam se na clan 6, tacka 1 jer smatram da je u interesu foruma i clanova istog da se odstupi od pravilnika i Goranu skine ban
Comment
Comment