Tacno bi sa njegovim banom bilo 50% manje postova
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Moja borba za prava
E moja Olja. Meni kad se ne bude svidjalo, ja cu prestati da pisem. Pravo da ti kazem, meni se jeb, ovaj, boli me briga, za gluposti, vec je vrlo interesantno bilo, da nakon sto sam ja kao 'galamio', vi ste uzeli i updateovali pravila.
Moj nepostojeci napor, za prava, je rezultirao evidentnim naporom da se napisu nova pravila.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Moram Aki da te razocaram...ali imas veoma mali, tako reci nikakav udeo u ovoj akcijisigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
Originally posted by miloolja View PostMoram Aki da te razocaram...ali imas veoma mali, tako reci nikakav udeo u ovoj akcijisigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by miloolja View Post
Na svakom forumu postoje pravila i gora od ovih.
A evo i clana o nepismenosti.....poziva na ban! Dakle toliko o ovome, prica o kojoj nemate pojma, ali pojma ..bitno je da se nesto piskara da bi tema bila najaktivnija, sta li...
Gospodjice Olja, mozete li da mi pojasnite ovu drugu recenicu, nesto mi nije jasna. Jer malo je glupo ocekivati bilo kakvo postovanje od osoba za koje ste upravo napisali da "nemaju pojma". Vuce mi malo na da izvinete na izrazu izdrkavanje. Uf dobro je ovo nije forum sveta kompjutera pa ce mi izdrkavanje ostati a nece biti zamenjeno zvezdicama. Naravno ja cu uvek svakoga postovati, cak i kada bi se nasao na mestu ovih forumasa kojima ste rekli da nemaju pojma, ali ne bi mi bas svejedno bilo - najiskrenije.
I moram jos jednom da izrazim divljenje, jer se vi za razliku od mnogih drugim administratora i moderatora ovde ipak trudite da ovaj ofrum ucinite boljim mestom za sve nas.
Srdacni pozdravi od vaseg obozavaoca S.Last edited by Sandugp; 29-07-17, 13:54.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostMoja borba za prava
E moja Olja. Meni kad se ne bude svidjalo, ja cu prestati da pisem. Pravo da ti kazem, meni se jeb, ovaj, boli me briga, za gluposti, vec je vrlo interesantno bilo, da nakon sto sam ja kao 'galamio', vi ste uzeli i updateovali pravila.
Moj nepostojeci napor, za prava, je rezultirao evidentnim naporom da se napisu nova pravila.
uvek Sony, nikad Shaomi using Tapatalkhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Ali mi nije jasno sta dramite oko pravila, skoro su ista kao ranije, lepse i preglednije napisana i samo malo dopunjena.
Ponasajte se kao do sada i ne vidim da ce biti nekih ogromnih problema.
uvek Sony, nikad Shaomi using Tapatalkhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment